Orderverzamelaar

Orderverzamelaar (potplanten)

Vacaturenummer
6556
Plaatsnaam
Kudelstaart
Functie
Logistiek
Functienaam
Orderverzamelaar (potplanten)
Functie inhoud
Voor een cactus- en succulentenkweker Kudelstaart zijn wij op zoek naar een Orderpicker.

Heb jij energie, wil jij altijd in beweging zijn en ben jij geïnteresseerd in ons productassortiment? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij zoeken orderverzamelaars die voor onze klanten de bestellingen verzamelen. Hierbij is het belangrijk dat je foutloos werkt, oog hebt voor detail en de kwaliteit altijd in de gaten houdt. Je legt hierbij heel wat meters af dus het is belangrijk dat je in goede fysieke conditie bent.

In deze functie ben je meestal zelfstandig aan het werk. Op basis van een orderbon welke verdeeld worden door een coördinator zul je zelfstandig de kas in gaan om de verschillende producten te verzamelen. Door ons brede assortiment en grote variëteit aan klanten is dit een zeer veelzijdige baan.
Functie eisen
Wat wordt er van je verwacht:
  • Affiniteit met planten (specifieke plantenkennis is een pré maar zeker geen vereiste);
  • Zelfstandigheid;
  • Nauwkeurigheid;
  • Teamplayer – ondanks dat je veel zelfstandig werkt bestaat het team uit diverse mensen, het is belangrijk elkaar te helpen waar nodig.
Functie aanbod
Leuke afwisselende functie in een zeer divers team. Hierbij bieden we je een cao conform salaris. Binnen dit familiebedrijf staan we nooit stil en worden er regelmatige leuke dingen geregeld voor ons personeel.

CAO conform salaris binnen CAO groep C ( € 1.835 - 2.322 per maand excl. vakantiegeld - bij 38 uur)
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
21-08-2020