Orderpicker (Phalaenopsis)

Orderpicker (Phalaenopsis)

Vacaturenummer
8217
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Logistiek
Functienaam
Orderpicker (Phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een phalaenopsiskwekerij in Naaldwijk waar bloeiende pot Phalaenopsis 12 cm worden geteeld, zoeken wij een Orderpicker.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf vindt werkgeluk erg belangrijk! Dat uit zich in onze manier van werken; wij volgen ons gedragskompas SPIRIT. SPIRIT is het DNA van ons bedrijf, het gedragskompas is een handleiding voor alle medewerkers hoe wij met onze “momenten van de waarheid” omgaan. Je zet betekenisvol werk centraal. Jouw inzet maakt namelijk het verschil voor onze klanten. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, om te leren en aan te passen aan de veranderende wereld. Dat doe je natuurlijk niet alleen. We werken samen, als team. Je wordt ondernemend aangestuurd; dit geeft jou de ruimte voor autonomie, persoonlijke ontwikkeling en het nemen van verantwoordelijkheid. Wij zijn trots op wat we samen hebben bereikt. Zo staat ons bedrijf in de Hillenraad Sub40 en ontvingen wij een Silver Award bij de International Grower of the Year-verkiezing.

Functie
Je hoofd werkzaamheden zullen zich voornamelijk richten op het verzamelen van zeer diverse orders orchideeën in een 9 cm pot. Dit doe je op een gedreven en nauwkeurige manier. Je houdt rekening met de juiste volgorde van de aflevertijden. In deze functie draag je de verantwoordelijkheid voor het verzamelen van de juiste planten. Het assortiment bij dit bedrijf bestaat uit veel verschillende soorten orchideeën die in onze locatie in Naaldwijk worden opgekweekt en afgeleverd. De namen van deze soorten maak jij je helemaal eigen. De orders zijn specifiek het is dus jouw taak je focus te houden op de juiste soort en aantallen, op de kwaliteit en hoogte van de plant en andere specificaties. Het is van belang dat je goed communiceert met je collega’s bij de afdeling Sorteren en de Taakverantwoordelijken bij de inpakbuffers. Onze Orderpickers zijn het middelpunt van deze twee afdelingen. Het bedrijf levert hoge kwaliteit, daarom voer je kwaliteitscontroles uit en bewaak je de benodigde acties. In deze functie werk je samen in een divers team van verschillende nationaliteiten die een

In deze functie kun je veel ervaring en kennis opdoen en heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, en wie weet wat de toekomst voor jouw brengt.
Functie eisen
 • Je bent flexibel en positief ingesteld en bereid om zelf ook persoonlijk en vakinhoudelijk te groeien
 • Je hebt minimaal MBO werk- en denk niveau
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Nederlands en Engels spreken en schrijven is voor jou geen probleem
 • Je werkt nauwkeuring en hebt affiniteit met onze producten
 • Je hebt een goede fysieke fitheid
 • Je houdt van aanpakken en heb geen 7 tot 5 mentaliteit
 • Je voelt je thuis in de cultuur van een familiebedrijf
Functie aanbod
 • Een uitdagende functie binnen een groeiend familiebedrijf waar je écht van waarde kunt zijn
 • Een positieve, jong en dynamische werkomgeving, waar je blij wordt van de mooie producten
 • Een salaris passend bij je opleidingsniveau, werkervaring en je functie conform CAO Glastuinbouw
 • Goede opleidingsmogelijkheden om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen
 • Een moderne werkomgeving, met veel geautomatiseerde processen
 • Elke week verse soep en lekker fruit in de pauze én een gezellige vrijdagmiddagborrel om de week mee af te sluiten
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
07-05-2022