Orderpicker (kamer- en terrasplanten)

Orderpicker (kamer- en terrasplanten)

Vacaturenummer
7897
Plaatsnaam
Zevenhuizen
Functie
Logistiek
Functienaam
Orderpicker (kamer- en terrasplanten)
Functie inhoud
Voor een kwekerij die bloeiende kamer/- en terrasplanten teelt in Zevenhuizen zoeken wij een Orderpicker.

Bedrijfsprofiel
Wij geloven dat de makkelijkste weg niet altijd de juiste is. De meest bijzondere planten, hoe moeilijk te telen ook willen wij voor iedereen beschikbaar maken.

In 1982 startten wij met het kweken van (voornamelijk groene) kamerplanten. Sinds 1994 hebben wij ons gespecialiseerd in bloeiende kamerplanten en dan vooral de ‘parels’. Hier hebben we bewust voor gekozen. Het zijn niet de gemakkelijkste producten om te kweken, maar wel de meest bijzondere exemplaren. We vinden het pas leuk als het niet ‘standaard’ is. Door ons teeltoppervlak van 24 ha komt onze droom uit om onze producten beschikbaar te maken voor iedereen. Hierdoor bieden we onze klant een écht onderscheidend assortiment van bloeiende kamer-en buitenplanten en de consument verrassend veel plezier. Op onze locatie in Luttelgeest kweken we diverse gewassen met heel specifieke eigenschappen, wat inhoudt dat er veel wisselingen zijn qua werkzaamheden door het seizoen, wat elke keer uitdagingen met zich meebrengt.

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf met productielocaties in Luttelgeest, Moerkapelle, Zevenhuizen en Portugal. Er worden bloeiende kamerplanten en terrasplanten geteeld in uniek sortiment. De verbetering van werkomstandigheden heeft voortdurend de aandacht. Er wordt in teamverband gewerkt, waarbij grote waarde wordt gehecht aan een goede werksfeer. De persoonlijke benadering staat bij ons centraal.

De functie
Voor onze locatie in Zevenhuizen zoeken wij een orderpicker die van aanpakken weet en het leuk vindt om met (bloeiende) planten te werken!

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het logistiek klaarmaken en afhandelen van de orders voor onze klanten. De werkzaamheden bestaan uit het stickeren, sorteren en klaarmaken van bestellingen voor transport. Je verzamelt en controleert de orders en bouwt de verzendkarren op. Dit doe je niet alleen: je maakt deel uit van een gezellig team.
Functie eisen
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse (of Engelse) taal,
  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie en/of de tuinbouw,
  • Je kunt goed overzicht houden en bent stressbestendig,
  • Je hebt een flexibele instelling,
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken,
  • Je voert graag fysieke werkzaamheden uit en weet van aanpakken.
Functie aanbod
  • Een veelzijdige, zelfstandige functie in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf,
  • Een fulltimebaan en een contract (na gebleken geschiktheid een vaste aanstelling),
  • Een goed salaris passend bij leeftijd en ervaring,
  • Een jong team met gemotiveerde collega’s.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
17-01-2022