Orderpicker (Cressen)

Orderpicker (Cressen)

Vacaturenummer
8144
Plaatsnaam
Monster
Functie
Logistiek
Functienaam
Orderpicker (Cressen)
Functie inhoud
Voor een innovatief bedrijf uit Monster, gespecialiseerd in Cressen en Specialties, zijn wij voor de locatie Monster op zoek naar een Orderpicker.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is een jong en innovatief bedrijf gespecialiseerd in Cressen en Specialties, met elk hun eigen verrassende smaak, geur, gevoel en presentatie. De sfeer in het bedrijf is informeel en het teamgevoel staat hoog in het vaandel. De inzet, ervaring en kennis van de collega's zijn een belangrijke reden van de positieve groei van het bedrijf. Bij dit bedrijf zijn de lijnen kort, wordt er snel geschakeld en draagt iedereen veel eigen verantwoordelijkheid.

Functie
Ter uitbreiding van het logistieke team zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten voor de functie van Orderpicker.

Als Orderpicker maak je onderdeel uit van het logistieke team van Koppert Cress en werk je in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Klantgerichtheid, het leveren van kwaliteit en betrokkenheid is waar onze collega’s dagelijks voor staan. Bij al je werkzaamheden zijn nauwkeurigheid en ook snelheid van groot belang. Algemene regels met betrekking tot veiligheid, milieu, ARBO en kwaliteit neem je in acht.

  • Verzamelen van de order(s).
  • Controleren van kwantiteit, kwaliteit en etikettering van de order(s).
  • Klaarzetten van orders voor transport.
  • Assisteren bij het laden van de uitgaande vracht.
Functie eisen
  • Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je hebt ervaring met het werken met interne transportmiddelen.
  • Je bent in het bezit een geldig heftruck-/reachtruckcertificaat.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, je bent servicegericht, zorgvuldig, gemotiveerd, flexibel, stressbestendig en bezit goede sociale vaardigheden
Functie aanbod
Een zelfstandige en zeer afwisselende functie in een innovatief familiebedrijf. Een informele werksfeer en enthousiaste collega’s. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals dagelijks een uitgebreide gezonde lunch en de mogelijkheid tot het volgen van aanvullende trainingen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
29-03-2022