Order voorbereider/inpakker (potplanten)

Order voorbereider/inpakker (potplanten)

Vacaturenummer
7390
Plaatsnaam
Bemmel
Functie
Logistiek
Functienaam
Order voorbereider/inpakker (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Bemmel zijn wij op zoek naar een order voorbereider/inpakker.

  • Bedrijf
Het bedrijf is een echt familiebedrijf sinds 2000 dat de afgelopen jaren snel ontwikkeld is, met de nieuwste technieken wordt ingezet op continue verbetering van de groei van onze planten. Wij geloven sterk in het principe om veel verantwoordelijkheid en vrijheid aan ons team te geven om de werkzaamheden uit te voeren. We zijn een leuke onderneming die constant in beweging is. Met de blik gericht op de toekomst zijn er dan ook de afgelopen jaren veel innovaties opgericht die gericht zijn op systeemverbeteringen, duurzaamheid (voor 95% klimaat neutraal) en daaruit is ook een geheel nieuw teeltsysteem ontwikkeld en uiteraard de rode draad in de organisatie, DE KWALITEIT. Doorinvesteren in de toekomst is dan ook iets waar we in geloven. Uiteindelijk doen we het samen en met de juiste passie en motivatie is ‘the sky the limit’. Spreekt onze mindset en visie jou aan solliciteer dan snel!

  • Functie
Als order voorbereider/inpakker werk je samen met een enthousiast team om de klant specifieke bestellingen voor te bereiden en klaar te maken.
Functie eisen
Wij zoeken een kandidaat die:
  • Graag de handen uit de mouwen steekt
  • Affiniteit heeft met de glastuinbouw of vergelijkbare sector
  • Nederlands sprekend
  • Bereid is om ook fysiek te werken en daar ook ervaring in heeft
Functie aanbod
Werken bij een familiebedrijf in een enthousiast team! Zit jij in een tussenjaar of ben je gewoon opzoek naar een leuke uitdagende job en wil je de handen uit de mouwen steken tussen de bloemen, reageer dan snel naar de openstaande vacature.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
11-08-2021