Oproepkracht Begonia stek snijden

Oproepkracht Begonia stek snijden

Vacaturenummer
7556
Plaatsnaam
Ermelo
Functie
Productie
Functienaam
Oproepkracht Begonia stek snijden
Functie inhoud
Voor een kwekerij in begonia's in Ermelo zijn wij op zoek naar een Oproepkracht Begonia stek snijden.

Bedrijf
Ons bedrijf bestaat sinds 1910 en is uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf met passie en specialisatie in Begonia. Wij ontwikkelen onze eigen rassen via veredeling en selectie. Vanuit 3 vestigingen (Aalsmeer, Ermelo en Odeceixe in Portugal) voorzien wij onze klanten over de hele wereld met plantmateriaal van een breed sortiment begonia. Vanuit de vermeerdering locaties in Portugal en Ermelo worden wekelijks de onbewortelde stekken naar Aalsmeer gestuurd. Een deel wordt direct verdeeld en doorgestuurd naar klanten. Het grootste deel wordt in Aalsmeer beworteld. Op deze moderne kwekerij wordt er op meerdere lagen geteeld om het hele jaar een topproduct te kunnen leveren.

De functie
Als oproepkracht begonia stek snijden draag je de zorg voor jouw eigen hoek met moederplanten en zorg je dat je de stekken van de betreffende rassen wekelijks snijdt. Je doet dit samen met een team van gepassioneerde collega’s. Onze piekperiode ligt van december tot en met maart; gedurende die periode zoeken we mensen die zo’n 24 of 38 uur per week kunnen werken.
We verwachten van onze oproepkrachten, dat je de stekken in juiste specificaties snijdt en tegelijkertijd de moerplant in goede conditie houdt. Uiteraard wordt je hierin begeleid door ervaren collega’s.
Functie eisen
Ervaring of opleiding is niet noodzakelijk, we verwachten wel dat je secuur en met voldoende snelheid kunt werken. De temperatuur in de kwekerij ligt tussen 20 en 25 C, dus het is prettig als je het niet te snel warm hebt.

Parttime werken:
Specifiek voor mensen die deeltijd willen werken zoeken we naar mensen die tussen 7 en 12 inzetbaar zijn. Of juist mensen die het fijn vinden om onder schooltijden te werken van 9 tot 14:00.
Het aantal dagen is altijd in overleg. We zoeken op dit moment meerdere personen.
Functie aanbod
Wij bieden je een leuke functie met ruimte voor ontwikkeling als je dat wilt. Je werkt binnen een enthousiast team in een professionele en prettige werkomgeving. Je salaris is conform de CAO Glastuinbouw. De functie is op oproepbasis, waarbij je bij gebleken geschiktheid elke winter weer kunt terug komen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
30-09-2021