Operator Zaailijn (opkweek)
Operator Zaailijn (opkweek)

Operator Zaailijn (opkweek)

Vacaturenummer
7367
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Technisch
Functienaam
Operator Zaailijn (opkweek)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in het opkweken en uitleveren van jonge groenteplanten zijn wij op zoek naar een Operator Zaailijn (fulltime).

  • Wat ga je doen?
In deze functie word je lid van het zaai-team. Je wordt opgeleid en ondersteund door de coördinator en ervaren collega’s. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een moderne automatische zaailijn waarmee je dagelijks vele trays zult zaaien. Daarmee sta je dan aan de basis van een proces wat miljoenen mooie sierplanten oplevert!

  • Hoe ziet je nieuwe werkomgeving er uit?
Het bedrijf levert jaarlijks miljoenen jonge planten aan bij telers over de hele wereld. We hebben sierplanten uit stek, maar ook uit zaad. Het zaad of stek komt binnen en gaat een heel proces door voordat de jonge plant naar onze klanten gaat. Het produceren van deze jonge planten vraagt veel van teamwerk. De afdeling Productie verzorgt het machinaal zaaien ten behoeve van de jonge planten opkweek van onze siergewassen.
Functie eisen
Over jou:
  • Je hebt bij voorkeur MBO niveau, maar we vinden een positieve werk- en teammentaliteit belangrijker dan opleiding
  • Enige werkervaring is gewenst
  • Je bent in staat om netjes, precies en vlot te werken
  • Je hebt een flexibele werkinstelling en bent ook bereid om in het piekseizoen overuren te maken en indien nodig in ploegendienst te werken
  • Je bent in staat om je eigen werkopdrachten zelfstandig uit te voeren en overzicht te houden
  • Je bent een echte teamspeler die ook onder druk ‘er zin in heeft’
  • Je eigen talent en ambitie bepalen mede de inhoud van en groei in de functie!
Functie aanbod
Wij bieden:
Een uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief en doorgroeimogelijkheden bij een dynamisch en professioneel familiebedrijf. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden horen hier uiteraard ook bij. Zo kun je gebruik maken van opleidingsfaciliteiten en hebben we een actieve personeelsvereniging.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
30-07-2021