Operator (Veredeling)

Operator (Veredeling)

Vacaturenummer
8088
Plaatsnaam
Monster
Functie
Logistiek
Functienaam
Operator (Veredeling)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar met een locatie in Monster zijn wij op zoek naar een Operator.

Bedrijf
Het bedrijf is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft het bedrijf een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van het bedrijf is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Functie
De operator draagt zorg voor het opstarten en goed functioneren van een productielijn. Je rapporteert aan de Area Supervisor en bent naast de Production Team Lead het aanspreekpunt van de lijn voor de Technische Dienst, de Operational Excellence Manager en de Plant Manager. Tijdens draaien van de lijn bewaak je continu de kwaliteit van de producten en de stabiliteit van het proces. Verder denk je mee over hoe het werken aan de lijn veiliger kan, de kwaliteit beter geborgd kan worden en hoe de efficiency beter kan. Bij afwezigheid van de Production Team Lead rapporteer je de resultaten aan de Area Supervisor en Technische Dienst tijdens de dagelijkse Stand up meeting. Verder voer je 1e lijns onderhoudswerkzaamheden en inspecties uit conform het Total Productive Maintenance schema.

Ben jij degene die verder mee kan ontwikkelen en bouwen aan onze succesvolle onderneming. Heb jij affiniteit met techniek en procesindustrie? Zie jij kansen en denk je in mogelijkheden? Dan is dit de baan voor jou!

Taken:
  • Instellen van de onderdelen van de productielijn.
  • Bewaken van het proces en de kwaliteit van de producten.
  • Letten op veilig werken.
  • Voorstellen doen voor verbetering van de standaard manier van werken.
  • Uitvoeren van preventief onderhoud en verhelpen van storingen.
Functie eisen
  • Je bent in het bezit van een relevante LBO / LBO+ opleiding.
  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je beheerst de Nederlandse en (basis) Engelse taal.
  • Je bent gefocust op veiligheid, resultaatgericht, zelfstandig, stressbestendig en wil continu verbeteren.
  • Je bent flexibel.
Functie aanbod
Het bedrijf heeft een enorme wereldwijde ambitie. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving, waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Wat maakt deze functie leuk? Je bent medeverantwoordelijk voor het proces en het resultaat. De diversiteit van de dagelijkse werkzaamheden en tegelijkertijd het bedrijf strategisch verder helpen maken je werk uitdagend! Het bedrijf biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
18-03-2022