Vacatures

Operator (tomaten)

Vacaturenummer
5575
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Technisch
Functienaam
Operator (tomaten)
Functie inhoud
Voor een telersvereniging in De Lier zijn wij op zoek naar een Operator.

Je wisselt het werk als Planner af met de rol van Operator op de werkvloer van ons verpakkingscentrum. Heb je affiniteit met planning en logistiek? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat doe je op een dag?
In deze tweeledige functie werk je afwisselend als Operator / Planner en Operator Hal. Als Operator/ Planner maak je ’s ochtends de balans op van wat er gedaan moet worden in het verpakkingscentrum. Welke orders zijn er binnengekomen en op welke productielijnen worden die verwerkt? Aan jou de taak om een optimale planning te maken én af te stemmen met de Operator Hal, de supervisors van de productielijnen en het bedrijfsbureau. Ook heb je contact met onze tomatentelers over de nieuwe leveringen. Gedurende de dag controleer je continu of de planning gehaald wordt of bijgesteld moet worden.

Werk je als Operator Hal dan ben je de ogen en oren van de Operator / Planner op de werkvloer. Je stuurt de supervisors aan en ziet toe op de uitvoering van de orders. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de food safety regels. Komen bepaalde orders niet op tijd af? Dan bekijk jij hoe dit kan. In geval van storingen schakel je met de Technische Dienst. Ook heb je contact met de Kwaliteitscontroleur voor de eindkeuring en met de afdeling Intern Transport.

Kortom, een hele afwisselende functie die cruciaal is voor ons bedrijf. Je werkt volgens een vast rooster in dag- of avonddienst. In de piekperiode van maart tot augustus werken we ook in het weekend.
Functie eisen
Je persoonlijkheid is voor ons belangrijker dan de opleidingsrichting. Communicatie is één van je sterke eigenschappen. Je bent flexibel en hebt een goed probleemoplossend vermogen. Daarnaast beschik je over een goed analytisch inzicht en ben je computervaardig.

Verder breng je mee:
  • Mbo-4 werk- en denkniveau;
  • Ervaring met of een opleiding in planning en logistiek is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en basis Engels;
  • In verband met de bereikbaarheid van onze locatie dien je over eigen vervoer te beschikken.
Functie aanbod
Een baan met veel dynamiek waarbij elke dag anders is: het aantal orders, de leveringen vanuit de telers, de kwaliteit van de tomaten. Je werkt met veel mensen samen. Wat wij zelf het mooiste vinden aan dit vak? Het creëren van een goed eindproduct.

  • Marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen, pensioenregeling en de mogelijkheid tot 100 uur tijd-voor-tijd opbouwen voor extra verlof;
  • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een actieve personeelsvereniging die 3 keer per jaar een activiteit organiseert.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
21-03-2019