Vacatures

Operator (Planten)

Vacaturenummer
6014
Plaatsnaam
Made
Functie
Productie
Functienaam
Operator (Planten)
Functie inhoud
Voor een plantenkwekerij in Made zijn wij op zoek naar een Operator.

Heb jij feeling met de tuinbouwsector en werk jij graag met machines en mensen? Dan hebben wij een uitdagende job voor je. Als operator ben jij in eerste instantie verantwoordelijk voor het bedienen van onze machines. Daarnaast word je gecoacht, zodat jij uiteindelijk een kleine groep collega’s zelf kan aansturen. De focus ligt op de voorbereiding en uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden als glastuinbouwmedewerker.

Aan het begin houd je je voornamelijk bezig met het bedienen van onze staande machines en het rijdend materieel. Je werkt mee en draagt de verantwoordelijkheid voor het gezamenlijke resultaat. We beloven je niet lastig te vallen met het oplossen van storingen, daar hebben we de technische dienst voor.

We maken niet altijd gebruik van de machines. Die momenten gebruiken we om jou te coachen, zodat jij precies weet hoe je een klein aantal medewerkers in de kas zelf aan kan sturen.

Onder jouw werkzaamheden vallen:
  • oppotten, zaaien, uitzetten en afleveren van groente-, kool- en potplanten.
  • bewaken en beoordelen van de kwaliteit en kwantiteit van diverse werkzaamheden.
  • aansturen van mensen die bovenstaande werkzaamheden uitvoeren (wij begeleiden je hier in eerste instantie bij, tot het moment dat jij zelf deze verantwoording kan dragen).
Functie eisen
In deze functie krijg je voldoende vrijheid. Zelfstandig werken en het dragen van verantwoording zijn dan ook een must voor het goed kunnen uitvoeren van jouw werk. Verder beschik jij over mbo werk- en denkniveau en is het een pré als jij een heftruckcertificaat of enige ervaring met het gebruik van de computer hebt.
Functie aanbod
Heb jij een positieve instelling en een goed humeur? Wil jij als Operator een goede en prettige werksfeer in teamverband, maar ook zelfstandig werken met jouw eigen verantwoordelijkheden?

Wij vinden het belangrijk dat het personeel zich betrokken voelt bij de organisatie en er een goede werksfeer is. Kom jij ons team versterken?
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
06-11-2019