Operator (orchideeën)

Operator (orchideeën)

Vacaturenummer
7593
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Technisch
Functienaam
Operator (orchideeën)
Functie inhoud
Voor een orchideeënkwekerij in Bleiswijk zoeken wij een Operator.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn een betrouwbare en professionele partner voor de levering van tafelorchideeën, de Phalaenopsis in potmaat 9 cm. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide productiefaciliteiten staan garant voor kwaliteit. Van helderwit tot felroze, van donkerpaars tot limegroen, maar ook geel met een red lip of spotted. Onze tafelorchideeën zijn stuk voor stuk uitblinkers in kleur. Deze sfeermakers maken van een huis uw thuis!

De functie
Als Operator ben je verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen en bedienen van de installatie die ons systeem in gang zet. Je zorgt voor maximale capaciteitsbenutting van het logistieke systeem zodat de juiste planten en aantallen volgens de opdracht aangeleverd worden om vervolgens ingepakt te kunnen worden. Je controleert de werking van de machines en verhelpt eenvoudige storingen. Daarnaast ben je goed in vooruit denken en puzzelen. Je kent het logistieke proces dat een plant doorloopt voordat deze ingepakt kan worden.

Kun jij vooruit denken en goed puzzelen? Weet je welk logistiek proces een plant doorloopt voordat deze ingepakt kan worden? Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke baan waar jouw technisch inzicht van pas komt? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Functie eisen
  • Je hebt een minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je hebt kennis van Navision en ISAL
  • Je hebt technisch inzicht
  • Je bent oplossingsgericht, analytisch, plantmatig en beschikt over goede rekenkundige vaardigheden
  • Je hebt een proactieve houding en bent gedreven om de hoogste efficiency te behalen
Functie aanbod
Een uitdagende en afwisselende baan in een enthousiast team met veel verantwoordelijkheid en uitzicht op vast dienstverband. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO glastuinbouw en afhankelijk van opleiding en ervaring. De bedrijfscultuur is te beschrijven als no-nonsense en open. Gezelligheid mag niet ontbreken en daarom zijn er geregeld vrijdagmiddagborrels en worden er bedrijfsuitjes georganiseerd.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
18-10-2021