Vacatures

Operator Afleveren

Vacaturenummer
5824
Plaatsnaam
Heinenoord
Functie
Technisch
Functienaam
Operator Afleveren
Functie inhoud
Ben jij op zoek naar een fulltime baan als Operator Afleveren en zou je het liefst aan de slag gaan bij een uniek, succesvol bedrijf? Vind jij het geen enkel probleem om je team te helpen met hun werkzaamheden en ben jij goed in enthousiasmeren van een groep? Dan is deze baan voor jou bestemd!

Jouw team bestaat uit zo’n 12 - 15 personen, de productiemedewerkers. Om hun werkzaamheden in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar jou! Jij bent een gedreven kracht in de verwerkingsruimte, die het leuk vindt om het team te motiveren en verantwoordelijkheid te nemen. Je gaat aan de slag binnen een niet al te grote werkruimte, waar jij de orders verdeelt aan je collega’s die de orders verwerken en klaar maken voor transport richting de klant, middels eigen vrachtvervoer. Dit moet secuur gebeuren, zodat aan het einde van de dag alle orders compleet en correct zijn. Je werkt met een afleverlijn en de daarbij behorende software met als resultaat dat het product conform de juiste kwaliteitseisen op het juiste moment gereed staat voor onze klanten.

Het bedrijf is gevestigd in Heinenoord en is marktleider in potplanten. Het is een mooi, groeiend en succesvol bedrijf, waar een goede sfeer hangt op de werkvloer. Je gaat aan de slag in dagdiensten.
Functie eisen
Wat verwachten wij van jou?
  • Je woont niet ver van Heinenoord vandaan (max. 25 km);
  • Je geeft op een natuurlijke manier leiding en in jouw team is er ruimte voor humor;
  • Organiserend vermogen
  • Coördinerend en leidinggevend vermogen
  • Technisch inzicht is een pré
  • Zorgvuldig / nauwkeurig
  • Enthousiast / teamwerker
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Doorzetter, bereid tot overwerken in drukke periodes
Functie aanbod
Ons familiebedrijf teelt sinds vele jaren bloeiende potplanten en is het laatste jaar gegroeid van 8 naar 11 ha. Binnen het bedrijf heerst een betrokken sfeer met een grote drive. Het team bestaat uit plezierige vaste medewerkers en een stimulerende werkomgeving. Een uitdagende en verantwoordelijke baan waarbij veel afwisseling bestaat. Het betreft een aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband. Salaris conform CAO Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
30-07-2019