Operationeel Manager (plantenkwekerij)

Operationeel Manager (plantenkwekerij)

Vacaturenummer
7847
Plaatsnaam
Meterik
Functie
Management functies
Functienaam
Operationeel Manager (plantenkwekerij)
Functie inhoud
Voor een plantenkweker van aardbei- en aspergeplanten in Meterik, zijn wij op zoek naar een Operationeel Manager.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een familiebedrijf met al meer dan 55 jaar ervaring in de vermeerdering en opkweek van aardbeiplanten, aspergeplanten, vruchtboomonderstammen en rode bessenplanten. Het bedrijf levert kwalitatief hoogwaardig plantmateriaal aan professionele telers in heel Europa.

De functie
In deze functie leid je het primaire proces binnen de organisatie. Je bent eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en ondersteunende diensten t.b.v. de operatie (Teelt, Productie, Logistiek, TD en Facilitaire Zaken). Als Operationeel Manager ben je verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt verloop van de productie en voor het optimaliseren van processen. Je bent de rechter- en linkerhand van de Algemeen Directeur en zijn ogen en oren op de werkvloer. Tevens maak je deel uit van het Management Team.

Dit houdt in:
  • Aan de hand van strategische doelstellingen van de organisatie, strategie en beleid ontwikkelen en implementeren;
  • Optimaliseren van processen;
  • Opstellen van teelt- en productieplannen i.s.m. de afdelingshoofden;
  • Bewaken van de kwaliteit en kwantiteit van productie;
  • Op inspirerende, coachende en proactieve wijze leidinggeven aan een efficiënt en professioneel team;
  • Proactief onderhouden en uitbouwen van relaties met leveranciers.
Functie eisen
Je bent een enthousiaste, ondernemende, resultaatgerichte, sterke persoonlijkheid met overtuigingskracht, die te allen tijde overzicht houdt en voor kwaliteit gaat. Je bent een echte teamplayer die het beste uit zijn mensen haalt en hen optimaal in hun kracht zet. Je bent een echte peoplemanager die toegankelijk is voor jouw team en overige collega’s. Je beschikt over een afgeronde relevante HBO opleiding en minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de tuinbouwsector. Je bent handig met diverse systemen (MS Office, Exact, etc.). Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is van belang.
Functie aanbod
Een zeer afwisselende en uitdagende functie binnen een internationaal opererend bedrijf, met leuke, enthousiaste en professionele collega’s. Ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van (interne) opleidingen en trainingen. Goede begeleiding en ondersteuning bij de inwerkperiode door jouw collega's. Bovenal bieden wij een prettige werksfeer. Het salaris is marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
21-12-2021