Operationeel Manager

Operationeel Manager (paprika)

Vacaturenummer
6051
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Management functies
Functienaam
Operationeel Manager (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in Luttelgeest zijn wij op zoek naar een Operationeel Manager.

In de functie van operationeel manager ben jij de schakel tussen de strategische bedrijfsvoering en de verschillende operationele processen in de organisatie. Samen met de directie en het management team spar je over de visie, strategie en innovatie binnen het bedrijf. Vervolgens ben jij degene die de vertaalslag gaat maken naar de werkvloer. Hierin krijg je vrijheid en ruimte om je eigen ideeën verder uit te werken en te onderzoeken waar processen nog beter en efficiënter kunnen worden ingericht. Bij je dagelijkse werkzaamheden werk je veel samen met de manager arbeid, manager teelt & techniek en de manager van de sorteer- en verpakkingshallen.
In je dagelijkse werkzaamheden draag je zorg voor een optimale inzet van arbeid. Een onderdeel hiervan is het maken van afspraken met de diverse uitzendbureaus over de samenwerking en het financiële aspect. Je hebt regelmatig overleg met leveranciers van diensten en materialen en je zorgt voor goede afspraken met deze partijen over bestaande en nieuwe projecten.
Een gedeelte van je tijd ben je bezig met het opstellen van productie analyses. Jij zorgt ervoor dat alle beschikbare data inzichtelijke cijfers worden. Op basis van feiten en een cijfermatige onderbouwing maak je concrete beslissingen. In deze beslissingen maak je continue de afweging tussen commerciële, organisatorische en menselijke belangen.
Functie eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met passie voor processen en die oog heeft voor de mens in de organisatie. Je hebt een opleiding gevolgd bij voorkeur op HBO / WO niveau en affiniteit met de agrarische sector. Daarbij beschik je over werkervaring in een vergelijkbare functie.
Als persoon verwachten wij dat je stevig in je schoenen staat, toegankelijk bent voor medewerkers en met een proactieve werkhouding ga jij altijd voor het beste resultaat. Cijfermatig en analytisch ben je sterk en je kan goed verschillende bedrijfsprocessen overzien.
Functie aanbod
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheden en vrijheid in een snel groeiende organisatie. Collega’s streven ernaar om elke dag te verbeteren, er zijn korte lijnen in de communicatie en samenwerken staat centraal. Wij bieden je een afwisselende functie met een praktische insteek waarin werken op kantoor gecombineerd wordt met aanwezig zijn op de werkvloer.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw, wij bieden je een passend salaris bij je kennis en ervaring met ruimte om hierin te groeien.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
25-11-2019