Operationeel Manager (paprika)

Vacaturenummer
5558
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Hogere management functies
Functienaam
Operationeel Manager (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in Luttelgeest zijn wij op zoek naar een Operationeel Manager.

In de functie van Operationeel Manager ben jij de schakel tussen de operationele processen in de organisatie en de strategische bedrijfsvoering in samenwerking met de directie. De organisatie heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Om deze groei voort te zetten en de toekomstplannen te realiseren is deze nieuwe functie gecreëerd.
In je dagelijkse werkzaamheden draag je als Operationeel Manager zorg voor een optimale inzet van arbeid en dat technische zaken efficiënt worden uitgevoerd. Je werkt nauw samen met collega’s waaronder teeltmanagers, managers arbeid, een manager techniek en managers van de sorteer- en verpakkingshallen. Op operationeel gebied sturen deze managers de afdelingen aan, jij kijkt naar het geheel en hierdoor zie jij waar processen geoptimaliseerd kunnen worden. Bijvoorbeeld het productieproces vanaf de oogst tot en met het verpakken van de paprika’s.
Jij hebt de focus op een combinatie van de processen in de organisatie en de medewerkers. Als Operationeel Manager leid je effectieve werkoverleggen, help je bij het stellen van prioriteiten en je inspireert en motiveert medewerkers. Samen met de HR medewerker zet je lijnen uit voor de instroom en ontwikkeling van medewerkers in de organisatie. Je bent specialist op gebied van de processen in de organisatie en hierbij heb je oog voor de medewerkers.
Samen met de directie spar je over de visie, strategie en innovatie binnen de organisatie. Jullie bespreken hoe de toekomstplannen gerealiseerd gaan worden aan de hand van o.a. de omzetprognoses en arbeidsuren. Vervolgens ben jij degene die de vertaalslag gaat maken naar de werkvloer. Hierin krijg je vrijheid en ruimte om je eigen ideeën verder uit te werken en te onderzoeken waar processen beter en efficiënter kunnen worden.
Een gedeelte van je tijd ben je bezig met het opstellen van productie analyses. Jij zorgt ervoor dat alle beschikbare data inzichtelijke cijfers worden. Op basis van feiten en een cijfermatige onderbouwing maak je concrete beslissingen. Hierbij maak je continue de afweging tussen commerciële, organisatorische en menselijke belangen.
Functie eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met passie voor processen en die oog heeft voor de mens in de organisatie. Je hebt een opleiding gevolgd bij voorkeur op HBO / WO niveau en affiniteit met de agrarische sector.
Als persoon verwachten wij dat je stevig in je schoenen staat, toegankelijk bent voor medewerkers en met een proactieve werkhouding ga jij altijd voor het beste resultaat. Dit beste resultaat bereik jij door een goede afweging te maken tussen commerciële, organisatorische en menselijke belangen. Cijfermatig en analytisch ben je sterk en afsluitend kan je goed overzicht houden over de verschillende processen in de organisatie.
Functie aanbod
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheden en vrijheid in een snel groeiende organisatie. Collega’s streven ernaar om elke dag te verbeteren, er zijn korte lijnen in de communicatie en samenwerken staat centraal. Wij bieden je een afwisselende functie waarin werken op kantoor gecombineerd wordt met aanwezig zijn op de werkvloer.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw, wij bieden je een passend salaris bij je kennis en ervaring met ruimte om hierin te groeien.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
12-03-2019