Operationeel Manager Nieuw Zeeland (Sierteelt)

Operationeel Manager Nieuw Zeeland (Sierteelt)

Vacaturenummer
8652
Plaatsnaam
Rakaia
Functie
Management functies
Functienaam
Operationeel Manager Nieuw Zeeland (Sierteelt)
Functie inhoud
Van Zanten Flowerbulbs is op zoek naar een Operationeel Manager Nieuw Zeeland.

Bedrijfsprofiel
Bij Royal Van Zanten staat passie al 160 jaar centraal. Samen met onze medewerkers, klanten en partners werken wij iedere dag aan het gezamenlijke succes van onze rassen in de internationale sierteelt. Van Zanten Flowerbulbs – onderdeel van Royal Van Zanten – is sinds de oprichting een wereldwijde speler in de veredeling, teelt en handel van bloembollen waarvan lelies het hoofdproduct is. Met een leliekwekerij in Nederland (Wouwse Plantage) en in Nieuw Zeeland (Rakaia) leveren wij gegarandeerd jaarrond vers uitgangsmateriaal uit van hoge kwaliteit en met professionele service en advies aan ons netwerk van klanten, de professionele teler, wereldwijd.

Functie
In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze lelieteeltplannen en de logistieke activiteiten rondom de bollenproductie. Je zorgt hierbij enerzijds voor het begeleiden van de contracttelers in de uitvoering van de teeltplannen en je neemt de benodigde maatregelen zodat er een uitstekende kwaliteit leliebollen wordt afgeleverd bij onze klanten wereldwijd. Anderzijds draag je zorg voor de planning en coördinatie van de logistieke activiteiten, het onderhouden en beheren van de machines en gebouwen en het aansturen van het personeel op de werkvloer inclusief werkplanning en inhuur van tijdelijke krachten.
Je direct leidinggevende is de General Manager. Het vaste team bestaat uit acht medewerkers. Omdat het vaste team uit een klein aantal medewerkers bestaat, wordt er een ‘hands on’ mentaliteit verwacht. Tijdens de pieken wordt het vaste team ondersteund door ruim 100 flexibele krachten. Je werkt daarnaast nauw samen met het managementteam in Nederland. De standplaats van de functie is Rakaia.
Functie eisen
  • Je hebt een agrarische HBO opleiding afgerond; een technische specialisatie of kennis van productieapparatuur en machines is een pré.
  • Je beschikt over relevante werkervaring bij voorkeur richting teelt en verwerking van bloembollen en hebt affiniteit met de agrarische sector.
  • Daarnaast heb je leidinggevende capaciteiten en kun je goed plannen en organiseren.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als Engels.
  • Belangrijke andere competenties zijn: kwaliteitsgericht, stressbestendig, zelfstandig en praktisch ingesteld
Functie aanbod
  • Een uitdagende, veelzijdige functie in een gedreven team met doorgroeimogelijkheden naar de functie van General manager.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct.
  • De kans om je te vestigen in Nieuw- Zeeland.
  • Ondersteuning bij je verhuizing, zoals hulp bij je visumaanvraag, woonruimte, etc.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
27-06-2022