Operationeel manager met doorgroeimogelijkheden tot General manager (sierteelt)

Operationeel manager met doorgroeimogelijkheden tot General manager (sierteelt)

Vacaturenummer
7559
Plaatsnaam
Rakaia
Functie
Management functies
Functienaam
Operationeel manager met doorgroeimogelijkheden tot General manager (sierteelt)
Functie inhoud
Voor een bedrijf dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt in Rakaia zijn wij op zoek naar een Operationeel manager met doorgroeimogelijkheden tot General manager

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een innovatief bedrijf met meer dan 150 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Dit doen we door het continu verbeteren van de genetica, door synergie te creëren in veredelings- en vermeerderingstechnologie en door intensieve samenwerking in het vermarkten met partners in de keten. Samen ontwikkelen we nieuwe soorten en variëteiten en verbeteren we bestaande rassen binnen onze hoofdproducten. We leveren dit uitgangsmateriaal aan onze klanten, de professionele teler wereldwijd.

De functie
In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze lelieteeltplannen en de logistieke activiteiten rondom de bollenproductie. Je zorgt hierbij enerzijds voor het begeleiden van de contracttelers in de uitvoering van de teeltplannen en je neemt de benodigde maatregelen zodat er een uitstekende kwaliteit leliebollen wordt afgeleverd bij onze klanten wereldwijd. Anderzijds draag je zorg voor de planning en coördinatie van de logistieke activiteiten, het onderhouden en beheren van de machines en gebouwen en het aansturen van het personeel op de werkvloer inclusief werkplanning en inhuur van tijdelijke krachten.

Je direct leidinggevende is de General Manager. Het vaste team bestaat uit acht medewerkers. Omdat het vaste team uit een klein aantal medewerkers bestaat, wordt er een ‘hands on’ mentaliteit verwacht. Tijdens de pieken wordt het vaste team ondersteund door ruim 100 flexibele krachten. Je werkt daarnaast nauw samen met het managementteam in Nederland. De standplaats van de functie is Rakaia.
Functie eisen
Wie ben jij?
  • Je hebt een agrarische HBO opleiding afgerond; een technische specialisatie of kennis van productieapparatuur en machines is een pré.
  • Je beschikt over relevante werkervaring bij voorkeur richting teelt en verwerking van bloembollen en hebt affiniteit met de agrarische sector.
  • Daarnaast heb je leidinggevende capaciteiten en kun je goed plannen en organiseren.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als Engels.
  • Belangrijke andere competenties zijn: kwaliteitsgericht, stressbestendig, zelfstandig en praktisch ingesteld.
Functie aanbod
Wat bieden wij je?
  • Een uitdagende, veelzijdige functie in een gedreven team met doorgroeimogelijkheden naar de functie van General manager.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct.
  • De kans om je te vestigen in Nieuw- Zeeland.
  • Ondersteuning bij je verhuizing, zoals hulp bij je visumaanvraag, woonruimte, etc.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
04-10-2021