Operationeel manager / Inkoper (opkweek)

Operationeel Manager / Inkoper (opkweek)

Vacaturenummer
6733
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Operationeel Manager / Inkoper (opkweek)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gericht op de opkweek van groenteplanten en grote verscheidenheid aan sierteeltproducten in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een Operationeel Manager.

Bedrijfsprofiel
De oorsprong van het familiebedrijf ligt in het Westland. Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer. Er zijn twee plantenkwekerijen namelijk één in het Westland, in De Lier, en sinds 1986 een vestiging in Oostland, in Bleiswijk. De zonen van de oprichters hebben deze bedrijven doorgevoerd. Momenteel bestaat het bedrijf uit twee grote, moderne, zelfstandige, up to date locaties.

Functie
De functie is een combinatie van twee functies: inkoper en operationeel manager. Je verzorgt de gehele inkoop van het bedrijf, je onderhandelt en maakt prijsafspraken, verder zorg je voor gepaste aanleverplanningen. Als operationeel manager ben je verantwoordelijk voor alle handelingen vanaf het moment van verkoop tot het moment van in productie nemen, om vervolgens het eindproduct logistiek af te handelen. Je verzorgt dus de inkoop en je coördineert ruimteplanning en logistiek, daarnaast communiceer je met de afdelingen verkoop en financiën, bovendien werk je nauw samen met onder andere de bedrijfsleider op de werkvloer. Je team bestaat uit 4 FTE die je aanstuurt, maar je bent ook in staat om taken over te nemen zodat het proces niet stagneert. Verder heb je de ambitie om de processen te stroomlijnen en heb je ervaring om je team optimaal in te zetten. Als operationeel manager verzorg je rapportages richting het management, denk hierbij aan de behaalde productienormen in vergelijking tot de geplande productienormen. Je bent lid van het MT-team en komt te werken op de locatie in Bleiswijk.
Functie eisen
Binnen het operationele gedeelte van het kantoor ben jij de spin in het web. Je kijkt met een helicopterview naar het gehele proces en werkt oplossings- en resultaatgericht. Verder ben je goed in staat om prioriteiten te stellen en ben je bereid het voortouw te nemen. Naar je collega’s straal je rust en positiviteit uit. Daarnaast ben je flexibel, stressbestendig, communicatief sterk, zorgvuldig en functioneer je als een echte teamspeler.

 • Enkele jaren ervaring in het leiding geven aan teams of aansturen van complexe projecten in een productieomgeving
 • Het is een pre als je ervaring hebt als inkoper
 • Sterk cijfermatig inzicht
 • Goed kunnen communiceren met alle lagen van de organisatie
 • Zelfsturend en besluitvaardig
 • Hbo+ werk- en denkniveau
 • Initiëren van vernieuwingen
Functie aanbod
 • Afwisselende werkzaamheden en interessante projecten
 • Een fulltime werkweek
 • Een plezierige bedrijfscultuur in een familiebedrijf met een team van enthousiaste collega’s
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
06-11-2020