Oogstmedewerker Parttime (Rozen)

Oogstmedewerker Parttime (Rozen)

Vacaturenummer
9024
Plaatsnaam
Meterik
Functie
Teelt
Functienaam
Oogstmedewerker Parttime (Rozen)
Functie inhoud
Voor van der Hulst Rozenkwekerijen in Meterik zijn wij op zoek naar een parttime Oogstmedewerker.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij bestaat uit drie moderne rozenkwekerijen die zich volledig gespecialiseerd hebben in de levering van de grootbloemige kwaliteitsroos. Op het bedrijf werken ongeveer 90 mensen. Daarnaast zijn er zo'n 130 scholieren en studenten voor de weekenden en vakanties. Het is een familiebedrijf waar samenwerking, ambacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op alle vestigingen is inmiddels ruime ervaring opgedaan met geïntegreerde gewasbescherming. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische vijanden zoals de roofmijt. De rozen worden verkocht op de veilingen en zijn te koop in de eigen winkel.

Functie
Wij zoeken een parttime medewerker(ster) voor circa 23 of 27 uur per week verdeeld over 4 of 5 vaste ochtenden. Werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het oogsten en verwerken van prachtige rozen. Elke dag tussen de mooiste kleuren met een gezellig team mensen die allemaal Nederlands spreken. Aan deze functie zit ook een weekendrooster vast. Dit houdt in 1 zaterdag en 1 zondagochtend in de 4 weken.
Functie eisen
  • Ervaring is niet noodzakelijk, enthousiasme en inzet wel.
  • Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste, omdat dit de voertaal in ons bedrijf is. Het is ook goed als je nog Nederlands aan het leren bent, mits je je daarin actief opstelt en verwacht binnen afzienbare tijd de taal te kunnen spreken.
  • Je bent woonachtig in de regio.
Functie aanbod
Elke dag tussen de mooiste kleuren met een gezellig team mensen!
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
22-11-2022