Onderzoeksassistent Fenotyperen (veredeling)

Onderzoeksassistent Fenotyperen (Veredeling)

Vacaturenummer
6609
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Teelt
Functienaam
Onderzoeksassistent Fenotyperen (Veredeling)
Functie inhoud
Voor een veredelingsbedrijf van orchideeën en anthuriums in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een Onderzoekersassistent Fenotyperen.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Het familiebedrijf is in 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

Functie
In deze functie ondersteun je onze onderzoekers met het plannen, voorbereiden en het uitvoeren van fenotypering proeven, waaronder resistentie toetsen, in het nieuwe onderzoekscentrum. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de uitvoering en voortgang van de routine fenotypering toetsen in zowel het laboratorium als de kas. Je zorgt dat het plantmateriaal aanwezig is, je regelt assistentie en verzorgt alle materialen die benodigd zijn om de werkzaamheden uit te voeren.
Functie eisen
Ben jij de enthousiaste collega die op een verbindende manier samenwerkt. Je bent kwaliteitsbewust, werkt ordelijk, netjes en gestructureerd. Je communiceert makkelijk op alle niveaus en vindt het plezierig om zowel individueel als in teamverband te werken.

De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar beschikt ook over de volgende kennis en vaardigheden:
  • Een afgeronde mbo-4 opleiding in een biologische richting;
  • Goede kennis van Microsoft Office;
  • Gevoel voor cijfers, alert zijn op afwijkingen in geautomatiseerd proces;
  • In het bezit van een rijbewijs B (voor proeven op externe locaties);
  • In het bezit van een spuitlicentie of bereid zijn deze te halen;
  • Een zelfstandige en flexibele instelling.

Het is een ideale functie voor iemand met werkervaring en kennis van, dan wel affiniteit met biologische laboratorium werkzaamheden en planten.
Functie aanbod
Een leuke, afwisselende functie in een innovatieve omgeving waarbij er ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een betrokken collegiaal team en je krijgt coaching on-the-job om je vaardigheden continu te verbeteren. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
11-09-2020