Vacatures
Onderhoudsmonteur Technische Dienst (Rozen)

Onderhoudsmonteur Technische Dienst (Rozen)

Vacaturenummer
6656
Plaatsnaam
Delfgauw
Functie
Productie
Functienaam
Onderhoudsmonteur Technische Dienst (Rozen)
Functie inhoud
Voor een rozenkwekerij in Delfgauw zijn wij op zoek naar een Onderhoudsmonteur Technische Dienst.

Deze rozenkwekerij is een vooraanstaande rozenkwekerijen en heeft productiekwekerijen in Nederland, Kenia en China. De rozenkwekerij in Nederland is gevestigd in Delfgauw en meet een oppervlakte van ca. 160.000 m2 en zal jaarlijks meer dan 75.000.000 grootbloemige rozen gaan produceren. Samen met een team van enthousiaste collega’s telen, verpakken en verkopen wij diverse kleuren rozen voor uiteenlopende markten en klanten.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmonteur voor onze kwekerijen in Delfgauw. Als medewerker in deze functie ga je o.m. onderhoudswerkzaamheden verrichten aan onze verschillende technische installaties. Hierbij is kennis van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, pneumatiek en hydrauliek benodigd. Tevens ga je meedraaien in de storingsdienst. Je legt verantwoording af aan het Hoofd Technische dienst.
Functie eisen
Jouw profiel:
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau of relevante technische werkervaring;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Flexibele instelling en hands-on mentaliteit;
  • Kennis van techniek en in het bezit van twee rechterhanden;
  • Gevoel voor details binnen het eigen werk;
  • Bereidheid om storingsdiensten te draaien.
  • Geen 9-tot-5-mentaliteit;

We vinden het belangrijk dat je van aanpakken weet. Je bent niet te beroerd om hard te werken en je bent flexibel inzetbaar. Daarnaast is het van belang dat je nauwkeurig te werk gaat en moet je tegen een beetje werkdruk kunnen.
Functie aanbod
Wij bieden jou:
Een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie waarbij we veel waarde hechten aan je persoonlijke ontwikkeling. Behalve goede arbeidsvoorwaarden biedt Berg RoseS de mogelijkheid jezelf te ontplooien binnen een dynamisch en internationaal opererend bedrijf.

Optie:
Het mooie aan deze functie is dat we hem kunnen aanbieden met een leer-werktraject tot onderhoudsmonteur, dat door Kasgroeit in samenwerking met het ROVC is opgezet (voor meer informatie, neem contact op met Kasgroeit).

Na een inwerk- en meeloopperiode start je medio februari 2021 met de opleiding.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
06-10-2020