Onderhoudsmonteur (sierteelt)

Onderhoudsmonteur (sierteelt)

Onderhoudsmonteur (sierteelt)

Vacaturenummer
7176
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Technisch
Functienaam
Onderhoudsmonteur (sierteelt)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en producent van bloeiende planten in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een Onderhoudsmonteur (fulltime).

Bedrijfsprofiel
Werken bij een familiebedrijf dat al sinds 1950 haar voeten stevig in de grond heeft? We produceren al 70 jaar met veel passie producten van goede en constante kwaliteit. Dat doen we samen, waarbij plezier voorop staat. De unieke combinatie van veredeling (Breeding) en kweken (Growing) binnen één organisatie maakt het een bijzondere werkgever in de sierteelt. Het bedrijf is een internationaal opererend familiebedrijf met 140 enthousiaste collega’s. Met elkaar zorgen we op een duurzame manier voor topkwaliteit en tevreden klanten.

Functie
In deze leuke, leerzame, flexibele en uitdagende functie is geen dag hetzelfde! Je komt te werken in een onderhoudsteam op een volledig geautomatiseerde kwekerij. Tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren het coördineren en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, het beheren van installaties en het verhelpen van storingen.
Functie eisen
Je bent op zoek naar een zelfstandige baan waar technisch inzicht een vereiste voor is. Je kunt goed zelfstandig werken en draagt veel verantwoordelijkheid in deze functie. Verder ben je flexibel en pak je dingen gemakkelijk op. Daarnaast is het meedraaien met storingsdiensten voor jou geen probleem. Natuurlijk pas je goed in het team, kun jij jezelf ontwikkelen en kom je iedere dag met plezier naar je werk.
Functie aanbod
Je komt te werken op onze hoofdlocatie in Naaldwijk. Verder krijg je:
  • De leukste collega’s
  • Een winstdelingsregeling (leuk toch?)
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Een actieve en out-of-the-box personeelsvereniging
  • Een marktconform salaris
  • De beste vrij-mi borrels
  • Eindelijk iets om over te praten in het weekend
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
10-05-2021