Vacatures
Onderhoudsmonteur (opkweek)

Onderhoudsmonteur (opkweek)

Vacaturenummer
7487
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Technisch
Functienaam
Onderhoudsmonteur (opkweek)
Functie inhoud
Voor een hoogwaardige plantenkweker voor het opkweken van koude en warme groenteplanten en sierteeltplanten zoeken wij een Onderhoudsmonteur (38 uur per week).

 • De functie:
Je krijgt een afwisselende functie waarin je algemene reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan technische bedrijfsmiddelen verricht. Hierbij komt veel verantwoordelijkheid kijken. Zo zorg je voor het onderhoud van gebruikte gereedschappen en machines, signaleer en registreer je defecten en schades, inspecteer je de installaties in onze kassen en verzorg je correctief onderhoud vanuit het onderhoudsplan. Je verricht bouwkundige en elektrische storings-, onderhoud - en reparatiewerkzaamheden aan bedrijfsgebouwen en machines, zoals de kas, watervoorziening, verwarming, wkk en scherminstallaties, in opdracht van de teamleider of het hoofd technische dienst. Je assisteert bij het in bedrijf stellen/uittesten van installaties en apparatuur. Bij afwezigheid van de teamleider technische dienst regel jij de aansturing van collega’s en externe partijen.
Je gaat werken in een team van vijf collega’s en je werkt maandag t/m vrijdag van 06.30 tot 15.30 uur. Eens per vier weken draai je een storingsdienst.

 • Het bedrijf:
We staan in de top 3 van de opkweekbedrijven in Nederland. Het bedrijf komt voort uit een fusie tussen drie Nederlandse plantenkwekers. Hiermee zijn we één van de grootste spelers in Nederland met enorm veel expertise in de opkweek van biologische en reguliere groente- en sierteeltplanten in binnen- en buitenland. Deze krachtenbundeling zorgt voor een sterke marktpartij die in staat is in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de sector, zoals automatisering en internationalisatie. Ons bedrijf heeft ongeveer 15 procent van de opkweekmarkt in handen, is in omzet de grootste plantenkweker van Nederland en marktleider op het gebied van biologische opkweek. Opkweken zit diep in onze genen waardoor het leveren van topkwaliteit standaard is. Op onze locatie in Naaldwijk wordt volledig biologisch geteeld. Er werken bij ons ruim 220 vaste medewerkers jaarrond en 400 flexkrachten in het hoogseizoen.
Functie eisen
Veilig werken volgens de bedrijfsinstructies is voor jou vanzelfsprekend, net zoals zorg voor een schone werkplaats voor jezelf en voor je collega’s. Je bent fysiek fit want in onze kassen kan het warm worden en leg je te voet of op de fiets flinke afstanden af. Verder heb jij:
 • Kennis van en ervaring met techniek
 • Een afgeronde technische mbo-opleiding
 • Een flexibele, resultaatgerichte en besluitvaardige instelling
 • Organisatie talent waarmee je zorgt voor rust en structuur
 • Een zelfstandige werkhouding en collegiale instelling
Functie aanbod
 • Je gaat werken in een team van vijf collega’s en je werkt maandag t/m vrijdag van 06.30 tot 15.30 uur. Eens per vier weken draai je een storingsdienst.
 • Je krijgt leuke collega's. Er wordt écht naar je geluisterd. En er is aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Je komt te werken in een vitale sector. Geen dag is hetzelfde. Een lichte en schone werkomgeving in de kassen
 • Goede arbeidsvoorwaarden
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
01-09-2021