Onderhoudsmonteur (groenten)

Onderhoudsmonteur (groenten)

Onderhoudsmonteur (groenten)

Vacaturenummer
7189
Plaatsnaam
Beetgum
Functie
Technisch
Functienaam
Onderhoudsmonteur (groenten)
Functie inhoud
Voor een tomaten- en komkommerkwekerij in Beetgum, zoeken wij een Onderhoudsmonteur.

Bedrijf
Dit bedrijf is een innovatief glastuinbouwbedrijf en gevestigd in Beetgum (Friesland). Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in het telen, verpakken en afzetten van diverse soorten fijn segment tomaten en komkommers van de hoogste kwaliteit. Afhankelijk van het seizoen werken er tot 300 medewerkers in onze kassen en verpakkingsafdeling aan het leveren van de mooiste en lekkerste snack- en trostomaatjes en komkommers.

Functie
In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het storingsvrij laten functioneren van alle technische apparatuur in de kassen en de verpakkingsafdeling. In overleg met het Hoofd Techniek plan je preventief en regulier onderhoud en voert het tijdig uit. Bij storingen stel je de juiste prioriteit en lost deze zo snel mogelijk op. Je draait mee in het rooster voor de storingsdienst.
Functie eisen
  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
  • Een technische opleiding op het gebied van Electro en WTB
  • 1 tot 3 jaar relevante werkervaring als Allround Monteur, bij voorkeur opgedaan in de voedingsmiddelenindustrie of de glastuinbouw
  • In het bezit van een hoogwerker certificaat of bereid deze te volgen
  • Je bent woonachtig op een reistijd van maximaal 30 minuten van Beetgum
  • De volgende persoonlijke competenties vinden wij voor deze functie van belang: samenwerken, resultaatgericht, overzien van processen, stressbestendig en leergierig.
Functie aanbod
Er wordt een contract aangeboden voor 38 uur per week. Je krijgt in deze functie de ruimte om samen met je collega’s onze installaties, machines en apparatuur met zorg en aandacht te onderhouden. Voor deze functie bieden we je een passend pakket aan arbeidsvoorwaarden conform de cao Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
12-05-2021