Onderhoudsmonteur (chrysanten)

Onderhoudsmonteur (chrysanten)

Vacaturenummer
8207
Plaatsnaam
Hensbroek
Functie
Technisch
Functienaam
Onderhoudsmonteur (chrysanten)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar en veredelaar van chrysanten in Hensbroek zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur.

Bedrijfsprofiel
We behoren internationaal gezien tot de grootste veredelaars en vermeerderaars van de chrysant. Continu vernieuwen we het assortiment met aantrekkelijke rassen. Zo houden we de focus van de consument op de chrysant vast. Dat doen we niet alleen in eigen land, maar mondiaal via distributeurs en eigen verkoopkantoren in Colombia en Zuid-Afrika. Onze productielocaties in Hensbroek en Tanzania voorzien klanten in grote delen van de wereld van chrysantenstekken. Met een team van 170 eigen medewerkers op de locatie Hensbroek werken we er elke dag aan om de volgende stap te zetten. Als groeiend familiebedrijf, opererend in een dynamische wereld, zoeken we talent om ons verder te brengen. Mensen met kwaliteiten en capaciteiten die de potenties van de internationale sierteelt zien. Ben jij zo iemand, als onderhoudsmonteur op onze afdeling technische dienst?

Functie
Het optimaal functioneren van de volledig geautomatiseerde productieomgeving is één van de basisonderdelen voor het succes van het bedrijf. Door jouw inzet en jouw technische kennis zorg je samen met het technische team ervoor dat alles doordraait. En mocht er een storing voorkomen dan kunnen wij op je rekenen om de storing zo snel mogelijk te zoeken en op te lossen. Zowel overdag als in de avonduren is dat voor jou geen probleem. Met jouw kennis van elektrotechniek, frequentieregelaars, meet- en regeltechniek en bij voorkeur PLC-systemen ben jij op je plek in deze hoogtechnologische werkomgeving bij het bedrijf. Je gaat aan de slag met je collega’s van de afdeling technische dienst, onder leiding van de meewerkend voorman technische dienst.

Deze taken kunnen wij aan jou overlaten:
 • Samen met de andere medewerkers van de technische dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de productiemachines, de interne transportsystemen en de elektrische installaties.
 • Je verricht het gepland preventief onderhoud en draagt bij aan de opstelling van het meerjarig onderhouds- en vervangingsplan.
 • Je werkt mee aan het uitbreiden, aanpassen en optimaliseren van installaties.
 • Na een inwerkperiode word je periodiek ingeroosterd in de avond- en weekendstoringsdiensten.
Functie eisen
 • Je hebt een technische opleiding richting elektrotechniek afgerond op mbo 4 niveau
 • Je hebt ervaring met de storing opzoeken en oplossen.
 • Je bent proactief en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Je hebt affiniteit met werktuigbouwkunde.
 • Je beheerst de Nederlandse taal (spreken, lezen en schrijven).
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen en hebt een flexibele en stressbestendige instelling.
 • Je hebt er geen moeite mee om 38 uur per week te werken vanuit standplaats Hensbroek (overdag en ’s avonds).
Functie aanbod
Reken bij het bedrijf op een functie met veel zelfstandigheid. Je initiatief wordt hier écht gewaardeerd. De sfeer op het bedrijf stimuleert je om alles uit jezelf te halen wat erin zit en verder te komen. En wat salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden betreft: wij weten wat specialisten waard zijn.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
03-05-2022