Vacature Onderhoudsmedewerker (sierteelt)

Onderhoudsmedewerker

Onderhoudsmedewerker (sierteelt)

Vacaturenummer
5959
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Technisch
Functienaam
Onderhoudsmedewerker (sierteelt)
Functie inhoud
Voor een veredelaar, vermeerderaar en producent van bloeiende planten in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een Onderhoudsmedewerker.

Bedrijfsprofiel
Deze veredelaar, vermeerderaar en producent van bloeiende planten en is gespecialiseerd in de producten Curcuma, Kalanchoë en Spathiphyllum. Het is een echt familiebedrijf met meer dan 140 collega's die gezamenlijk zorgen voor een topkwaliteit van de producten.

De functie
Onderhoudsmedewerker zijn betekent een leuke, uitdagende en flexibele baan waarin geen dag hetzelfde is. Je komt te werken in een onderhoudsteam op een volledig geautomatiseerde kwekerij. Tot jouw dagelijkse bezigheden behoren preventief onderhoud, het uitvoeren van reparaties, het oplossen van storingen en het optimaliseren van systemen. Verder ben je verantwoordelijk voor het beheren van installaties, kasonderhoud en de netheid van de locatie.
Functie eisen
Je bent een enthousiaste teamwerker die op zoek is naar een zelfstandige baan waar technisch inzicht een vereiste is. Je beschikt over MBO 4 werk- en denkniveau en vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Je pakt dingen snel op, hebt er geen moeite mee om je flexibel op te stellen en vindt het meedraaien met storingsdiensten geen probleem.
Functie aanbod
  • Een marktconform salaris
  • Een winstdelingsregeling
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Zeer goede werksfeer en collegiaal team
  • Een enthousiaste en actieve personeelsvereniging
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
14-10-2019