Onderhoud medewerker
Onderhoud medewerker (hortensia)

Onderhoud medewerker (hortensia)

Vacaturenummer
7183
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Productie
Functienaam
Onderhoud medewerker (hortensia)
Functie inhoud
Voor een hortensiakwekerij in De Lier en Honselersdijk zoekt een Onderhoud medewerker.

Bedrijf
Voor dit bedrijf is telen meer dan groeien alleen. Met ontzag voor de natuur en fascinatie voor vernieuwing, telen wij al meer dan dertig jaar de sterkste en meest bijzondere hortensia’s. Onze ambacht voel je in elk detail, van wortel tot bloem. Met ons complementaire assortiment – geteeld op ruim 21 hectare kas en buitenveld – zijn we in staat de volle breedte van het kamerhortensia-schap te beleveren. Omdat we onszelf blijvend willen verbeteren, is er altijd ruimte voor groei en zijn wij op zoek naar een fulltime Onderhoud medewerker.

Functie
Het uitvoeren van het mooie vak van klein tot middelgroot, technisch als praktisch onderhoud! Op een werkveld van 21 hectare zal geen dag hetzelfde zijn en zorg je met jouw vakmanschap voor ondersteuning van het ambacht van deze kwekers. Je krijgt de volledige verantwoordelijkheid op jouw vakgebied.
Functie eisen
  • Type mens: een ‘Handige Harry’ die het onderhoud van onze dagelijkse zaken draaiende kan houden! Denk aan kleine las werkzaamheden, klein onderhoud aan onze kassen, maar ook mechanische apparaten. Eigenlijk een alleskunner die van zijn hobby en interesses zijn werk heeft gemaakt!
  • Je hebt het écht in de vingers, wat je ziet kan je maken of je kunt er een oplossing voor bedenken en uitwerken.
  • Daarnaast ben je coördinerend én het aanspreekpunt naar derden bij allerhande onderhoud op het gehele bedrijf.
  • Het geeft jou een kick als je collega’s kunt ondersteunen of het werk kunt verlichten met jouw ambachtskunsten!
  • Je bent praktisch ingesteld, hebt je kennis en kunde vergaard door ervaring of een opleiding op MBO werk en denk niveau.
Functie aanbod
  • Deze functie biedt heel veel vrijheid, waarbij je de verantwoording krijgt over jouw werk- en vakgebied. Bij dit bedrijf kun je de onderhoud afdeling geheel eigen maken.
  • Je komt met al je collega’s in contact en krijgt opdrachten vanuit het management. Daarbij bepaal je zelf de indeling van werkuitvoering naar prioriteiten, zodat je jouw collega’s kunt ondersteunen in de beste telers te worden en blijven van de meest bijzondere hortensia’s.
  • Daarnaast bieden wij uitstekende voorwaarden, letterlijk en figuurlijk! Onder de voorwaarden van een prima salaris en pensioen wordt er gedacht aan opleidingsmogelijkheden en een doordacht sociaal beleid.
  • Daag jij onze telers en operationeel leidinggevende uit met vernieuwende ideeën en inzichten om het werk gemakkelijker te maken?
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
11-05-2021