Omscholing en baan in techniek

Omscholing en baan in techniek

Vacaturenummer
7848
Plaatsnaam
Heemskerk
Functie
Technisch
Functienaam
Omscholing en baan in techniek
Functie inhoud
Ben jij handig en heb je interesse in techniek?
Heb je nog geen ervaring in een technische functie, maar wil je die wel graag opdoen?
Kasgroeit biedt jou de kans om een carrièreswitch te maken, waarbij je een op maat gemaakte opleiding kosteloos krijgt aangeboden.

Je gaat aan de slag bij een werkgever in de glastuinbouw, naast het werk volg je de opleiding zodat je alles wat je leert direct in de praktijk kunt toepassen. Zo word jij op een snelle en professionele manier opgeleid als technisch medewerker binnen de glastuinbouwsector.

Tijdens de opleiding ga je direct aan het werk bij jouw toekomstige werkgever. Zo kun je de theorie meteen in de praktijk brengen. Je krijgt een maatje op de werkvloer en praktijkbegeleiders vanuit een erkend opleidingsinstituut.

Na afloop van de opleiding heb je onder andere kennis gemaakt met:
 • aandrijftechniek
 • watertechniek
 • pneumatiek
 • elektrotechniek
 • hydrauliek
 • PLC-systemen

Een technisch medewerker is een allround technicus die het leuk vindt om aan verschillende machines of installaties te werken. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, wat machines betreft. Je werkzaamheden kunnen bestaan uit het instellen, testen en aanpassen van productiemachines. Maar ook het preventieve onderhoud en storingen behoren tot jouw werkzaamheden. Door te starten als technisch medewerker leer je omgaan met de basistechnieken. Natuurlijk heb je doorgroeimogelijkheden tot zelfstandig technisch onderhouds- of servicemonteur.

Als technicus binnen de glastuinbouwsector heb je een grote mate van zelfstandigheid in je werk. Vind jij het leuk om met verschillende technieken bezig te zijn, niet te weten wat jouw dag brengt, de drijvende kracht binnen de organisatie te zijn en er voor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt, dan is dit echt iets voor jou!
Functie eisen
 • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met techniek, dat is het belangrijkste! Een opleiding is minder relevant want daar zorgen wij voor!
 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, dat is voor het volgen van de opleiding noodzakelijk.
 • Je bent leergierig en kan goed motiveren waarom deze functie aansluit bij jou wensen.
 • Je kan Nederlands lezen, schrijven en spreken. Je hebt voldoende taalvaardigheid (B1 taalniveau) om de opleiding te kunnen volgen.
 • Je bent stressbestendig, oplossingsgericht en dienstverlenend ingesteld.
 • In jouw omgeving sta je bekend als een persoon waarbij je terecht kunt als er een ‘klusje’ te doen is.
 • De potentiële werkgevers bevinden zich in Noord Holland, voorkeur gaat uit naar deelnemers woonachtig in de regio Middenmeer, Heerhugowaard, Heemskerk, Kudelstaart en De Kwakel.
Functie aanbod
Wil je meer weten of jouw mogelijkheden als Technisch Medewerker in de Glastuinbouw?
Neem dan contact met ons op voor een kennismaking!

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan telefonisch contact met Frank via 06 - 15 12 42 24 of Martijn via 06 - 11 21 15 84. Neem ook eens een kijkje op: https://www.kasgroeit.nl/vacatures/sleutel-aan-je-toekomst
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
21-12-2021