Office manager/HR medewerker (Groente)

Office manager/HR medewerker (Groente)

Vacaturenummer
8375
Plaatsnaam
Tinte
Functie
Staf
Functienaam
Office manager/HR medewerker (Groente)
Functie inhoud
Voor BIO Kwekerij Frank de Koning in Tinte zijn wij op zoek naar een Office manager/ HR medewerker.

Bedrijfsprofiel
Alles bij ons is puur natuur! Van onze smaakvolle biologische en biologisch-dynamische tomaten, paprika’s, komkommers en aubergines, in vele soorten, maten en kleuren, tot onze no-nonsense manier van werken.

In vier kassen in Brielle telen we in de volle grond onze vruchtgroenten die we consument klaar verpakken. Hiermee zijn wij het grootste biologisch dynamisch en het een na grootste biologische glasgroente bedrijf in Nederland. Dit maakt dat we een grote speler op de markt zijn met een breed klantenbestand waaraan we hoge service leveren. De kans is groot dat je onze groenten al eens bij je eigen supermarkt of natuurwinkel gekocht en geproefd hebt. We zijn koploper in wat we doen waarbij we met diverse kennisinstituten kennis, kunde en onderzoek delen.

Samen met 28 eigen medewerkers en zo’n 80 uitzendkrachten, afhankelijk van het seizoen, werken we in een gemoedelijke maar professionele sfeer aan onze producten. Doordat we veel verschillende groenten telen en zelf verpakken is geen werkdag bij ons hetzelfde.

Functie
Afhankelijk van jouw kennis en ervaring zijn dit twee parttimefuncties of is dit één functie.

  • Office manager
Bij ons ben je als Office manager met uiteenlopende werkzaamheden bezig. Van financiële administratie tot inkoop tot ondersteuning van de directeur. Daarnaast vervang je de HR-medewerker bij afwezigheid. Een functie dus voor iemand die volop van afwisseling houdt!

  • HR-medewerker
Als HR-medewerker denk je mee over het HR-beleid en voer je de acties die hieruit naar voren komen uit. Je bent verantwoordelijk voor alle processen rondom werving en selectie, opleidingen, jaargesprekken en verzuim. Je ondersteunt leidinggevende op het personele vlak en onderhoudt contacten met derden zoals de Arbodienst en uitzendbureaus. Daarnaast verzorg je de personeelsadministratie, mutaties en salarisuitbetalingen. Bij afwezigheid vervang je de Office Manager. We hebben op dit moment leuke projecten liggen op het HR-vlak, dus we kijken erg uit naar je komst!
Functie eisen
Office manager:
  • Je hebt minimaal MBO werkniveau.
  • Je vindt het prettig om zelfstandig te werken en je kunt op een positief kritische manier meedenken en communiceren met directie, leidinggevenden en
medewerkers.
  • Je hebt gevoel voor cijfers en je bent uiteraard integer en secuur.
  • Je vindt het leuk om in de dynamiek van de glastuinbouw te werken.

HR medewerker:
  • Je hebt minimaal MBO werkniveau op HR vakgebied.
  • Je houdt ervan om zelfstandig projecten op te pakken en je kunt directie, leidinggevenden en medewerkers meenemen in je voorstellen en ideeën.
  • Uiteraard ben je integer en secuur.
  • Je vindt het leuk om in de dynamiek van de glastuinbouw te werken.
Functie aanbod
In zowel de functie van HR-medewerker als Office manager heb je veel vrijheid om je eigen werkzaamheden in te vullen en zelfstandig te werken. Het loon dat we je bieden is afhankelijk van je kennis en ervaring conform de CAO Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-05-2022