Vacatures
Nachtchauffeur (potplanten)

Nachtchauffeur (potplanten)

Vacaturenummer
6354
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Logistiek
Functienaam
Nachtchauffeur (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Bleiswijk zoeken wij een Nachtchauffeur. Denk jij mee van A naar B?

Bedrijfsprofiel:
Dit bedrijf is een bijzondere potplantenkwekerij; met ruim 280 vaste collega’s en zo’n 150 flexibele krachten kweekt men, op 7 locaties in Bleiswijk, meer dan 50 verschillende soorten kamerplanten. Elke week verlaten 1.000.000 planten de kassen, om via exporteurs, tuincentra en retailbedrijven, uiteindelijk warmte en sfeer te brengen bij consumenten in heel Europa.

Dit ga je doen
Voor de afdeling logistiek zijn wij op zoek naar een nachtchauffeur voor 4 nachten per week en soms meer. Je vervoert onze planten maar ook containers als dat nodig is. Je zorgt ervoor dat de vrachtauto efficiënt wordt geladen en uiteraard voor een tijdige levering. Ook het tijdig lossen en het verzorgen van de administratie zijn onderdeel van je werkzaamheden. De vrachtauto houd je schoon en je kunt klein onderhoud uitvoeren.
Functie eisen
  • Je bent een TOP’er en een uitstekende bestuurder
  • Je bent in het bezit van je BCE rijbewijs en code 95
  • Je bent klantgericht en een makkelijke prater
Functie aanbod
Werk moet vooral leuk zijn. Bij deze potplantenkwekerij kent iedereen elkaar. Iedereen is gelijk en waardevol. Iedereen heeft één ding gemeen: wij zijn samenwerkers en doorpakkers. Wij selecteren alleen TOP’ers. Teamspelers, Ondernemende mensen en Professioneel. Bij ons hoor je "Top, let’s go!" in plaats van "wordt lastig". We zijn jong en gedreven. Wij werken niet met bonussen of provisie. Dat past niet bij ons. Wel werken wij met winstdeling. Kom meedenken, kom beslissen, kom innoveren. Kom met elkaar de wereld een beetje mooier maken.

Dit bieden wij:
  • Een mooi salaris en goede arbeidsvoorwaarden
  • Volop groeimogelijkheden
  • Gezelligheid en werkplezier!
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
B / BE / C / CE
Plaatsingsdatum
20-05-2020