Monteur Technische Dienst

Monteur technische dienst (paprika)

Vacaturenummer
6287
Plaatsnaam
IJsselmuiden
Functie
Technisch
Functienaam
Monteur technische dienst (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in IJsselmuiden zijn wij op zoek naar een Monteur Technische Dienst.

Bedrijfsprofiel
Men teelt en verwerkt paprika’s, met behulp van moderne automatiseringstechnieken en systemen, voor supermarkten in Nederland en heel Europa. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een organisatie met 13 hectare glas waar paprika’s geteeld worden in moderne kassen. De kwekerij teelt en verwerkt haar paprika’s op een efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke wijze tot een gezond en kwalitatief mooi product.
In 2021 wordt er gestart met de volgende fase van de bouw van een nieuwe kas. Ga jij ervoor zorgen tijdens de bouw dat op deze nieuwe locatie de teeltaanleg en werkzaamheden goed verlopen en dat op de huidige kwekerij alle machines en installaties blijven draaien? Lees dan onze vacature en solliciteer.

De functie
In de kwekerij en verwerkingshal staan veel verschillende technische installaties. Ga je bij ons werken als monteur technische dienst dan is geen dag hetzelfde.
Voor de verwerking van de verse paprika’s staat een moderne sorteer- en verpakkingslijn, grotendeels geautomatiseerd. Het verhelpen van storingen en uitvoeren van reparaties aan deze lijn behoort ook tot je takenpakket. Is er een complexe storing en kom je er samen met je collega’s niet uit? Dan is er een korte lijn met de service afdeling van de leverancier om jullie te helpen.
De kassen worden duurzaam verwarmd met een aantal WKK installaties en er is een ketel installatie. Je gaat (preventief) onderhoud uitvoeren aan de verwarmingssystemen in de kas en aan het watersysteem waarmee de paprikaplanten water en voeding krijgen. Je vervangt bijvoorbeeld een bougie van de warmtekrachtkoppeling of je voert een reparatie uit aan één van de pompen, kranen of leidingen in het bedrijf.
In je dagelijkse werk ga je regelmatig reparaties uitvoeren aan elektromotoren, interne transportmiddelen, pompen, en leidingen.
Het voorkomen van storingen is beter dan het constant verhelpen van dezelfde storingen. Wij verwachten van de nieuwe monteur technische dienst dan ook dat er meegedacht wordt in het efficiënt oplossen en voorkomen van storingen. Daarnaast ga je een deel van de technische werkzaamheden plannen en organiseren. Je kan gaan meedenken in het maken van een onderhoudsplan en je gaat afspraken maken met externe partijen voor het uit laten voeren van technische werkzaamheden.
Daarnaast zul je bij grote oogstpieken/drukten soms werkzaamheden in de teelt uitvoeren.
Functie eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met passie voor techniek. Je hebt kennis en ervaring met het werken met elektrotechnische installaties, mechanisch en pneumatisch ben jij ook goed onderlegd.
Als persoon ben jij goed in het overzicht houden, prioriteiten stellen en kan je snel schakelen in de uitvoering van je werkzaamheden.
Wij verwachten van jou dat je flexibel bent in het afspreken van werktijden gedurende het seizoen. Om dag en nacht goed voor de planten en paprika’s te kunnen zorgen is er een storingsdienst, wij verwachten van jou dat je bereid bent om in roulerend schema storingsdiensten mee te draaien.
Functie aanbod
Wij bieden je een afwisselende baan, geen dag is hetzelfde en je hebt veel vrijheid in de uitvoering van de werkzaamheden. Je kan bij ons veel leren op de werkvloer, en aanvullend kunnen er technische cursussen gevolgd worden.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw, wij bieden je een passend salaris bij je kennis en ervaring met ruimte om hierin te groeien.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
13-03-2020