Monteur technische dienst
Monteur technische dienst

Monteur technische dienst

Vacaturenummer
8949
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Technisch
Functienaam
Monteur technische dienst
Functie inhoud
Voor Hoogweg Paprikakwekerijen in Luttelgeest zijn we op zoek naar een Monteur technische dienst.

Bedrijfsprofiel
Hoogweg Paprikakwekerijen teelt en verwerkt haar paprika’s op een efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke wijze tot een gezond en kwalitatief mooi product. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een organisatie met 160 hectare glas waar in moderne kassen paprika’s geteeld worden. De paprika’s worden grotendeels verpakt in de paprikamix (het bekende stoplicht) voor supermarkten in Nederland en andere Europese landen.

De functie
In de kwekerij en verwerkingshal staan veel verschillende technische installaties. Ga je bij ons werken als monteur technische dienst dan is geen dag hetzelfde.

Voor de verwerking van de verse paprika’s staan er moderne sorteer- en verpakkingslijnen, deze lijnen zijn grotendeels geautomatiseerd. Het verhelpen van storingen en uitvoeren van reparaties aan deze lijnen behoren tot je takenpakket. Is er een complexe storing en kom je er samen met je collega’s niet uit? Dan is er een korte lijn met de service afdeling van de leverancier om jullie te helpen.
Voor Hoogweg Paprikakwekerijen in Luttelgeest zijn we op zoek naar een Monteur technische dienst


De kassen worden duurzaam verwarmd met een aantal WKK installaties, een aardwarmte installatie en er is een biomassa installatie. Je gaat (preventief) onderhoud uitvoeren aan de verwarmingssystemen in de kas en aan het watersysteem waarmee de paprikaplanten water en voeding krijgen.

In je dagelijkse werk ga je regelmatig reparaties uitvoeren aan elektromotoren, interne transportmiddelen, pompen, leidingen en aan de dek wassers.

Het voorkomen van storingen is beter dan het constant verhelpen van dezelfde storingen. Je krijgt de ruimte om hierin mee te denken, hoe kunnen we storingen efficiënt oplossen en voorkomen. Als je het leuk vindt, kan je gaan meedenken in het maken van een onderhoudsplan.
Functie eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met passie voor techniek. Wij gaan je graag alles leren over de techniek bij ons in het bedrijf. Van jou vragen we dat je een goede basis hebt met technische kennis om dit jezelf eigen te maken.

Als persoon ben jij goed in het overzicht houden, prioriteiten stellen en kan je snel schakelen in de uitvoering van je werkzaamheden.
Je werkt overdag, tijdens een storing kan het voorkomen dat je langer moet blijven. Deze overuren kunnen later opgenomen worden als tijd voor tijd.

Om dag en nacht goed voor de planten en paprika’s te kunnen zorgen is er een storingsdienst. Wij verwachten van jou dat je bereid bent om mee te draaien in het storingsdienstrooster.
Functie aanbod
Wij bieden je een afwisselende baan, geen dag is hetzelfde en je hebt veel vrijheid in de uitvoering van de werkzaamheden. Je kan bij ons veel leren op de werkvloer, aanvullend kunnen er technische cursussen gevolgd worden.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen, bereikbaarheidsvergoeding en een reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris passend bij je ervaring en boven het cao loongebouw.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
07-11-2022