Monteur

Monteur (siergewassen)

Vacaturenummer
6182
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Technisch
Functienaam
Monteur (siergewassen)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in veredeling en vermeerdering van jonge pot- en tuinplanten uit zaad en stek zijn wij op zoek naar een Monteur (Technische alleskunner die stevig in zijn schoenen staat).

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf produceert op meerdere vestigingen in binnen- en buitenland een compleet scala jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende potplanten, vaste planten en perkgoed voor zowel zaad als stekbeworteling voor de professionele tuinbouw in Europa en daarbuiten. Kwaliteit van onze producten staat centraal.

De functie
De afdeling technische dienst is een enthousiaste club van 11 gemotiveerde monteurs en technische medewerkers. Zij ondersteunen de productieafdelingen door onderhoud aan de machines, het verhelpen van storingen en het optimaal laten functioneren van alle technische en elektrotechnische installaties, hulpmiddelen, opstanden en gebouwen in de ruimste zin van het woord.

Werkzaamheden
  • Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, het verhelpen van storingen, modificaties, revisiewerkzaamheden, zodat optimaal functioneren van alle elektrotechnische installaties, hulpmiddelen, opstanden en gebouwen gewaarborgd is en blijft.
  • Opstellen van onderhoudsrapportages.
  • Meedraaien met storingsdiensten.
In deze functie is écht geen dag hetzelfde! Heb jij zin in deze nieuwe uitdaging? Dan maak jij straks misschien deel uit van dit enthousiaste team.
Functie eisen
  • MBO techniek (bijv. MTS Elektrotechniek, Mechanische Techniek of Werktuigbouwkunde) of gelijkwaardig.
  • Kennis van elektrotechniek en PLC besturingstechniek.
  • Enige jaren werkervaring in een uitvoerende technische functie.
  • Logisch denkpatroon, stressbestendig en in het bezit van een resultaatgerichte instelling.
  • Bereidheid tot het verrichten van noodzakelijk overwerk en het verrichten van storingsdiensten.
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B.
Functie aanbod
Een afwisselende functie met veel ruimte voor initiatief bij een dynamisch en professioneel bedrijf. We betalen een marktconform salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo kun je gebruik maken van opleidingsfaciliteiten en hebben we een actieve personeelsvereniging met onder andere sportieve uitjes, bedrijfsfeesten en een gedeelde Feyenoord/Ajax jaarkaart voor het bijwonen van wedstrijden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
27-01-2020