Monteur (Lelie)

Monteur (Lelie)

Vacaturenummer
8737
Plaatsnaam
Moerkapelle
Functie
Technisch
Functienaam
Monteur (Lelie)
Functie inhoud
Voor Bredefleur, locatie Moerkapelle, zijn we op zoek naar een Monteur.

Bedrijfsprofiel
Bredefleur is een groeiend en innovatief leliebedrijf met 75 medewerkers. Wij produceren lelies op twee locaties op een totaaloppervlakte van 14 hectare. In totaal op jaarbasis 20 miljoen stuks voor het topsegment in de markt. Dit topsegment stelt hoge kwaliteitseisen aan onze lelies. Met de groei van Bredefleur willen wij ook de professionaliteit van het bedrijfsproces in onze organisatie versterken.

Functie
Ben jij technisch en leer jij graag het vak van Monteur in de praktijk? Lees dan de volledige vacature en pak deze kans!

Als Monteur bij Bredefleur vinden we onderhoud belangrijk met als doel het optimaal functioneren van de processen. Kwaliteit en continuïteit staan bij Bredefleur voorop. Zijn er storingen dan probeer je deze op te lossen maar lukt dit niet dan wordt er een specialist ingeschakeld. Als Monteur ben je in staat om efficiënt en kostenbewust te werken. Je werkt in een klein onderhoudsteam, waarbij je ook vaak zelfstandig werkzaamheden gaat uitvoeren.
Functie eisen
Ben jij technisch maar moet je het vak van monteur nog leren? Geen probleem, wij steken hier graag energie in. Bij Bredefleur ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een bedrijf waar je in de praktijk ervaring kunt opdoen. Als Monteur voldoe jij aan het volgende profiel:

  • Je bent technisch en mag graag sleutelen
  • Je hebt oog voor efficiëntie en kwaliteit
  • Je bent niet bang om vieze handen te krijgen en bent een echte doorzetter
  • Je bent leergierig en ziet dit als een kans die je echt wilt pakken!
Functie aanbod
Als Monteur wordt je meegenomen in al het onderhoud van ons bedrijf. Je gaat steeds meer kennis opdoen waardoor je met de tijd steeds meer werkzaamheden zelfstandig uit kan voeren. Bredefleur biedt jou een jaarcontract en een fulltime dienstverband. Je wordt ingeschaald in de Glastuinbouw cao, afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast heb je 25 vakantiedagen en bouw je pensioen op via BPL Pensioen. Je ontvangt een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer voor woon-/werk verkeer. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en wij bieden daarom ook de mogelijkheid om passende cursussen te volgen om te door te kunnen groeien tot vakvolwassen Monteur.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Cursus
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
04-08-2022