Monteur Elektrotechniek (tomaten/paprika)
Monteur Elektrotechniek (tomaten/paprika)

Monteur Elektrotechniek (tomaten/paprika)

Vacaturenummer
6545
Plaatsnaam
Kapelle
Functie
Technisch
Functienaam
Monteur Elektrotechniek (tomaten/paprika)
Functie inhoud
Voor een tomaten - en paprikakwekerij in Kapelle zijn wij op zoek naar een Monteur Elektrotechniek.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een écht familiebedrijf welke in 2000 is verhuisd naar het Zeeuwse Kapelle. Op deze locatie is 63 hectare bebouwd met kassen, waarvan sinds oktober 2016 13 hectare is belicht. Hierdoor kan men het hele jaar rond heerlijke tomaten telen. Zij telen verschillende soorten tomaten en paprika’s. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het verpakken hiervan. Dit doen ze in hun volledig geconditioneerde verpakhal. Hier worden de producten verpakt volgens de gevarieerde wensen van hun klanten.

De functie
In deze verantwoordelijke en zelfstandige functie bestaat jouw hoofdtaak uit het onderhouden van onze WKK installaties en het aansturen van de energieproductie. Samen met een collega zorg jij ervoor dat onze voorziening voor zowel elektriciteit als warmte in topconditie blijft. Het gaat om preventief en correctief onderhoud. In ons bedrijf zijn 18 gasmotoren aanwezig, voor 2 motoren is het onderhoud uitbesteed aan de leverancier. Het doen van voorstellen voor gewenste aanpassingen en vervangingen is onderdeel van jouw functie. Je onderhoudt de contacten met leveranciers. Ook aan de (toekomstige) verduurzaming van de energievoorziening draag jij een steen(tje) bij.
Functie eisen
Jij hebt een hbo werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als monteur met brandstofmotoren. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent analytisch en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent stressbestendig, kunt goed prioriteiten stellen en communiceren gaat jou goed af. Je kunt goed samenwerken in een team maar je kunt ook zelfstandig een klus klaren. Engels is van belang omdat deze taal veel gesproken wordt. Verder vinden we het van belang dat je op maximaal 45 autominuten van Kapelle woont en een flexibele werkinstelling hebt. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Functie aanbod
  • Veel afwisseling, want geen (werk)dag zal hetzelfde zijn;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Een marktconform salaris dat aansluit bij jouw opleiding en ervaring.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
13-08-2020