monteur / elektromonteur (opkweek)

Monteur / Elektromonteur (opkweek)

Vacaturenummer
6860
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Technisch
Functienaam
Monteur / Elektromonteur (opkweek)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in het opkweken en uitleveren van jonge groenteplanten zijn wij op zoek naar een monteur / elektromonteur.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij is onderdeel van een groter concern en doet de opkweek van zo’n 1500 soorten vrucht-, blad- en koolgewassen op bijna 20 en levert jaarlijks ruim 600 miljoen jonge groenteplanten aan kwekers binnen Europa.

Functie
De afdeling technische dienst is een enthousiaste club van 12 gemotiveerde monteurs en technische medewerkers. Zij ondersteunen de productieafdelingen van de gehele organisatie door onderhoud aan de machines, het verhelpen van storingen en het optimaal laten functioneren van alle technische en elektrotechnische installaties, hulpmiddelen, opstanden en gebouwen in de ruimste zin van het woord.

Wat ga je doen:
  • Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, het verhelpen van storingen, modificaties, revisiewerkzaamheden, zodat optimaal functioneren van alle elektrotechnische installaties, hulpmiddelen, opstanden en gebouwen gewaarborgd is en blijft.
  • Opstellen van onderhoudsrapportages.
  • Meedraaien met storingsdiensten.

In deze functie is écht geen dag hetzelfde! Heb jij zin in deze nieuwe uitdaging op het gebied van (elektro-) techniek. Dan maak jij straks misschien deel uit van dit enthousiaste team.
Functie eisen
  • Mbo techniek (bijv. MTS Elektrotechniek, Mechanische Techniek of Werktuigbouwkunde) of gelijkwaardig.
  • Kennis van elektrotechniek en PLC besturingstechniek.
  • Logisch denkpatroon, stressbestendig en in het bezit van een resultaatgerichte instelling.
  • Bereidheid tot het verrichten van noodzakelijk overwerk en het verrichten van storingsdiensten.
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B.
Functie aanbod
Een afwisselende functie met veel ruimte voor initiatief, bij een dynamisch en professioneel bedrijf. We betalen een marktconform salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo kun je gebruik maken van opleidingsfaciliteiten. We hebben een actieve personeelsvereniging met op dit moment coronaproof activiteiten zoals een online pubquiz en bingo. Zodra het weer kan organiseren zij onder andere sportieve uitjes, bedrijfsfeesten en een gedeelde Feyenoord/Ajax jaarkaart voor het bijwonen van wedstrijden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
29-01-2021