Vacatures

Meewerkend voorman/-vrouw (opkweek)

Vacaturenummer
5814
Plaatsnaam
Haarsteeg
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Meewerkend voorman/-vrouw (opkweek)
Functie inhoud
Voor een opkweekbedrijf in Haarsteeg wat gespecialiseerd is in uitgangsmateriaal in zijn wij op zoek naar een Meewerkend voorman/-vrouw.

Dit is een bedrijf waar medewerkers met enthousiasme en plezier samenwerken. Waar we telen met passie, zorg en aandacht. Het resultaat? Producten waar we trots op zijn. We zijn op zoek naar een Meewerkend voorman/-vrouw.

Jouw rol binnen ons bedrijf:
Als Meewerkend voorman/-vrouw bij dit bedrijf zorg je ervoor dat het hele productieproces vlekkeloos verloopt. Dat doe je in een hecht team van enthousiaste collega’s. Je zorgt ervoor dat de productiekrachten precies weten wat ze die dag moeten doen. Je werkt mee in de productie, daarnaast voer je controlewerk uit.

  • Aansturen van je team (bestaande uit 3-12 productiekrachten);
  • Uitvoeren van productie- en controlewerkzaamheden;
  • Signaleren en oplossen van problemen.

Medewerkers bij dit bedrijf beschikken over de tuinbouwmentaliteit. Je kunt bij ons te maken krijgen met wisselende start- en eindtijden. Wanneer het erg druk is, vragen we je om extra te werken. Ook in het weekend zullen we je soms vragen om te komen werken. De groei van de planten gaat namelijk altijd door!
Functie eisen
Dit ben jij:
Het liefst werk jij samen met anderen. Bij je vrienden sta je bekend als iemand waar je op kunt rekenen. Jij bent diegene die altijd precies weet wat er moet gebeuren en ervoor zorgt dat dat goed gebeurt. Nu ben je op zoek naar een leuke baan binnen een sfeervol bedrijf waar je met je handen werkt.

Je past bij ons als je…
  • Het liefst samenwerkt met anderen;
  • Naast Nederlands ook Engels spreekt (en het liefst nog een andere taal, zoals Duits of Pools);
  • Gevoel hebt voor techniek;
  • Een kritische houding hebt;
  • Niet bang bent voor computers en administratief werk.

Verder ben je initiatiefrijk, enthousiast en gedreven. Samenwerken, respect voor elkaar en respect voor de natuur vinden we bij dit bedrijf erg belangrijk.
Functie aanbod
We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, in ons hart zijn we nog altijd dat familiebedrijf. Wil jij je samen met ons inzetten voor verdere groei? Dan willen we je graag leren kennen.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
22-07-2019