Meewerkend voorman/-vrouw bloemzaadproductie (Vermeerdering)

Meewerkend voorman/-vrouw bloemzaadproductie (Vermeerdering)

Vacaturenummer
8661
Plaatsnaam
Wilp
Functie
Logistiek
Functienaam
Meewerkend voorman/-vrouw bloemzaadproductie (Vermeerdering)
Functie inhoud
Voor Schoneveld Breeding zijn wij op zoek naar een Meewerkend voorman/-vrouw Bloemzaadproductie.

Bedrijfsprofiel
Schoneveld Breeding zoekt een Meewerkend voorman/-vrouw in de bloemzaadproductie. Ben jij die collega die altijd ziet wat er moet gebeuren? Ben je goed in het uitleggen van werkzaamheden aan nieuwe collega’s? Vind je het leuk om centraal te staan in de productie, te coördineren en mee te werken? Lees dan gauw verder want dan zoeken we jou!

Schoneveld Breeding is van oorsprong een familiebedrijf waarin mensen betrokken zijn bij elkaar en gezamenlijk verder willen komen. Wij onderscheiden ons binnen de sector door de focus op ondersteuning aan klanten en het creëren van een meerwaarde voor alle partners in de keten. Met onze veredeling ontwikkelen we genetica waarmee onze klanten duurzamer kunnen produceren. We zijn met ongeveer 170 medewerkers in Nederland en 100 medewerkers op onze productielocatie Tanzania. Daarmee zijn we uitgegroeid tot een prominente wereldspeler. Klanten in zo’n 35 landen worden dagelijks voorzien van zaden en kwekers mogen rekenen op een solide teelt- en marketingondersteuning. Je werkt samen met je collega’s in een innovatieve en inspirerende organisatie die toonaangevend is in de Nederlandse tuinbouw met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Functie
Jij bent als meewerkend voorman/-vrouw verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden in de productie. Afhankelijk van het seizoen werk je met zo'n 10 tot 30 collega's samen. De verdeling van het werk is jouw belangrijkste taak. Natuurlijk zie je daarbij ook toe op de uitvoering. De Teamleider Bloemzaadproductie is jouw leidinggevende. Met hem stem je werkzaamheden en activiteiten af.

Je controleert de resultaten van het team, zowel in kwaliteit als kwantiteit. Jij houdt bij welk werk er is gedaan en kijkt de werkuren na. Gedurende de werkweek ben je onder meer bezig met:
 • het emasculeren en bestuiven van de bloemen.
 • het schoonhouden van de planten.
 • het oogsten van de zaden.
Het werk vindt plaats in de kassen in onze hoofdvestiging in Wilp en is voornamelijk staand. Je werkt in een team met nog twee andere voorvrouwen.
Functie eisen
Als echte aanpakker focus je op het uitvoeren van taken. Daarbij gaat het aansturen van collega's als vanzelf. Je bent een sociaal type met oog voor de kwaliteiten van anderen. Ook wanneer het druk is, houd jij overzicht en schakel je gemakkelijk tussen werkzaamheden. Bovendien breng je mee:
 • leidinggevende ervaring en een natuurlijke aanleg om leiding te geven.
 • de flexibiliteit om werkzaamheden te controleren in combinatie met uitvoering van eigen werkzaamheden.
 • oog voor detail.
 • nauwkeurigheid en cijfermatig inzicht.
Functie aanbod
 • een brutosalaris conform cao Glastuinbouw schaal G: tussen € 13,64 en € 19,16 per uur,
afhankelijk van je ervaring.
 • de mogelijkheid en vrijheid deze functie zelf verder vorm te geven.
 • een goede pensioenregeling met persoonlijk advies van BPL.
 • fietsplan en gratis opladen voor elektrische fietsen.
 • diverse activiteiten voor het personeel.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
30-06-2022