Meewerkend voorman/voorvrouw

Meewerkend voorman/ voorvrouw (alstroemeria)

Vacaturenummer
6061
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Meewerkend voorman/ voorvrouw (alstroemeria)
Functie inhoud
Voor een alstroemeriakwekerij in Luttelgeest zijn wij op zoek naar een Meewerkend voorman/ voorvrouw.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij produceert jaarlijks ruim 30 miljoen stelen onder 10 hectare glas. Op drie locaties worden de diverse soorten alstroemeria’s geteeld. Al vele jaren leveren zij aan groothandel, retail, supermarkten en hebben zij een cash en carry.

In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven meewerkend voorman die ons hardwerkende productieteam motiveert, enthousiasmeert en faciliteert.

De functie
Als meewerkend voorman ben je één van onze kartrekkers. Een kartrekker die er, samen met een assistent voorman en het productieteam, voor zorgt dat er een goede productie gedraaid wordt. Je geeft leiding aan een team van het oogst- of het verwerkingsproces binnen één van onze drie locaties en je werkt actief mee. Je bekleedt een belangrijke voorbeeldfunctie. De productie- en arbeidsnorm is jouw verantwoordelijkheid. Als aanspreekpunt van het team zorg je ervoor dat jouw collega’s optimaal kunnen presteren.

Je begeleidt en werkt nieuwe medewerkers in, zodat ze een goede start maken. Hierin wordt je ondersteunt door een assistent voorman.
Een belangrijk onderdeel binnen jouw takenpakket zijn de teeltwerkzaamheden. Interesse voor gewasbescherming is in deze functie dan ook onmisbaar. Je besteedt aandacht aan veiligheid, effectieve bestrijding en het milieu. Jouw bereidheid om de spuitlicentie gewasbescherming te gaan behalen is een belangrijke voorwaarde, mits je deze uiteraard nog niet hebt.

Naast de teeltwerkzaamheden waar veel aandacht naar uit gaat, voer je tevens klein technisch onderhoud uit.
Je bent een zelfbewuste meewerkende voorman die, naast dat je ervoor zorgt dat de norm behaald wordt, initiatief toont in het doen van verbetervoorstellen voor de verschillende bedrijfsprocessen.

De werktijden zijn in de zomer op maandag t/m donderdag van 7.00 uur tot 16.30 uur en op vrijdag, zaterdag en in de winter van 7.00 uur tot 15.00 uur. Het betreft een functie voor 5 dagen per week waarbij je ook op zaterdagen ingepland zult worden.
Functie eisen
  • Aantoonbaar MBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur ervaring in de sector glastuinbouw of binnen een productie omgeving
  • In het bezit van een spuitlicentie of de bereidheid deze te behalen
Functie aanbod
  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-glastuinbouw
  • Inschaling geschiedt naar kennis en ervaring in schaal C of D
  • Het betreft een fulltime functie voor 38 uur per week
  • Het betreft een functie voor langere termijn, met zicht op een vast dienstverband
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
06-12-2019