Meewerkend voorman (Tuinplanten)

Meewerkend voorman (Tuinplanten)

Vacaturenummer
7669
Plaatsnaam
Woubrugge
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Meewerkend voorman (Tuinplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Woubrugge zijn wij op zoek naar een Meewerkend voorman.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij is een gespecialiseerd bedrijf in de teelt van diverse tuinplanten, met een onderscheidend karakter. Dit familiebedrijf produceert zowel onder glas als buiten terrasplanten van de hoogste kwaliteit. Liefde voor het product en vakmanschap passen bij de uitstraling van onze onderneming.

Functie
Naast diverse productiewerkzaamheden zijn de hoofdtaken vooral teelt, aansturing productie-mensen en orderaanname en -verwerking (klaarmaken voor verzending).
Functie eisen
  • Groene vingers;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Minimaal 1 jaar ervaring in de potplanten;
  • Maximaal 20 km woonachtig van Woubrugge;
  • Klantgericht, secuur (netjes) en oplettend (overzicht), enthousiast, goede computervaardigheden, stressbestendig, flexibel (geen 9-5 mentaliteit) verantwoordelijk, leiderschap. En altijd de wil om een perfect product af te leveren.
Functie aanbod
Een zeer afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden, maar ook veel verschillende planten en seizoenen. Veel ruimte voor eigen invulling van taken en doorgroeimogelijkheden tot bedrijfsleider. Mogelijkheid tot meer specialisatie in bepaalde taken. Wij zijn een klein, maar groeiend bedrijf in speciale tuinplanten. Wij bieden goede beloning en voorwaarden. Wij werken met een team van 5 medewerkers.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
19-11-2021