Meewerkend Voorman Technische Dienst (potplanten)

Meewerkend Voorman Technische Dienst (potplanten)

Vacaturenummer
7316
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Technisch
Functienaam
Meewerkend Voorman Technische Dienst (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman technische dienst.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf verzorgt de opkweek van potplanten voor retailers. We zijn een familiebedrijf met meerdere glastuinbouwbedrijven binnen de regio, De hoofdlocatie is gevestigd in Naaldwijk.

Functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van technische werkzaamheden: onderhoud, reparatie en het installeren van apparatuur die benodigd zijn voor productiedoeleinden. Samen met je collega’s van de Technische Dienst organiseer je de techniek op de diverse productielocaties. Je beslist, in overleg met je directe collega’s of het managementteam, wat we intern kunnen oplossen of extern moeten uitbesteden.
Functie eisen
Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, toont initiatief, je hebt breed technisch inzicht en je bent een teamplayer. De werkzaamheden zijn gericht op het continueren en optimaliseren van het productieproces, periodiek- en preventief onderhoud.
Functie aanbod
Een heel veelzijdige functie binnen een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur die maatschappelijk betrokken is in het Westland. We zijn informeel en bieden je een plezierige werksfeer in een dynamische werkomgeving.

Wij bieden je een marktconform salaris die passend is bij je functie. Het betreft een functie voor 38 uur per week. Overuren kunnen uitbetaald worden of er kan gekozen worden voor de tijd-voor-tijdregeling. Er wordt gestart met een jaarcontract waarvan één maand proeftijd. Je krijgt de mogelijkheid om door te leren in je vakgebied, wij helpen jou hierbij met het vinden van de juiste cursus/opleiding en zullen dit financieren.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
06-07-2021