Meewerkend voorman (planten)

Meewerkend voorman (planten)

Vacaturenummer
7884
Plaatsnaam
Aalsmeerderbrug
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Meewerkend voorman (planten)
Functie inhoud
Voor een kwekerij waar bijzondere (hang) planten worden geteeld in Aalsmeerderbrug, zoeken wij een Meewerkend Voorman (ft/pt).

Bedrijfsprofiel
Het betreft een kwekerij van een kleine twee hectare. Een deel van de kwekerij fungeert als showkas waar klein- en grootschalige evenementen worden georganiseerd. In het andere deel wordt een veelheid aan bijzondere (hang) planten gekweekt.

De functie
Je gaat leiding geven aan twee fulltimers, twee parttimers en wisselend enkele oproepkrachten. En meewerken aan de vermeerdering (scheuren, stekken, oppotten, etc.), watergeven, verkoop klaarmaken en gewasbescherming. Er wordt voornamelijk gewerkt met eigen stekmateriaal, een klein gedeelte wordt ingekocht vanuit het buitenland. We leveren graag kwaliteit en kweken de producten met zorg. Om de grote diversiteit aan producten te kunnen leveren is een goede planning essentieel. We zijn doende over te stappen op biologische bestrijdingsmethoden. Alleen al vanwege dit boeiende productieproces en de samenwerking met een mooie team, is het een uitdagende functie.

Maar we maken daarnaast ook graag gebruik van je commerciële kwaliteiten. Onze bijzondere producten zijn bestemd voor de betere bloemist, tuincentra, designers, en decorateurs van beurzen en tentoonstellingen. Door de relatief kleinschalige verkoop kunnen we intensief contact onderhouden met onze afnemers. Vanuit deze contacten en de dagelijkse ervaringen in het productieproces vragen we je om nieuwe afzetmarkten en - kanalen te helpen ontwikkelen. Zodat we onze groei kunnen blijven voortzetten.
Functie eisen
  • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie en beschikt over de nodige teeltkennis;
  • Je bent zelfstandig, flexibel en je komt het beste tot je in recht in een klein en hecht team;
  • Je beschikt over goede (klimaat)computervaardigheden;
  • Je denkt graag over verbeteringen en je wilt ook jezelf ontwikkelen.
Functie aanbod
De arbeidsvoorwaarden zullen conform de tuinbouw cao worden overeengekomen. Een eventueel parttime dienstverband kan in onderling overleg worden vastgesteld.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Plaatsingsdatum
11-01-2022