Meewerkend voorman (Pepers)

Meewerkend voorman (Pepers)

Vacaturenummer
8194
Plaatsnaam
Berkel en Rodenrijs
Functie
Logistiek
Functienaam
Meewerkend voorman (Pepers)
Functie inhoud
Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in de kweek van pepers in Berkel en Rodenrijs zijn wij op zoek naar een Meewerkend voorman.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is specialist in het kweken van pepers. Wij houden van pepers. Ze zien er fleurig uit en ze zijn heel divers, zowel in uiterlijk als in smaak. We eten ze ook graag, maar dan wel de minder hete zoals de welbekende spaanse peper en de jalapeno. De hele hete pepers kweken we ook, maar die gaan echt naar de ‘gevorderde’ pepergebruikers. We willen onze liefde en ons enthousiasme voor deze kleurige pepers uitdragen. Met een grote diversiteit aan soorten en kleuren telen wij op 2 locaties, namelijk in Nootdorp en in Berkel en Rodenrijs met een totaal van 4 ha. Wij werken op onze locaties met ongeveer 30 medewerkers in het seizoen.

Functie
Voor onze locatie in Berkel en Rodenrijs zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het sorteer- en inpakproces, de kwaliteitscontrole en de continuïteit van de werkzaamheden. Op termijn instrueer je collega’s maar je steekt zelf ook de handen uit de mouwen.
Functie eisen
Je bent iemand die het overzicht goed kan bewaren en nauwkeurig is. Je doet wat je zegt en zegt wat je doet! Je spreekt de Nederlandse en/of Engelse taal en hebt ervaring in de glastuinbouwsector. Je bent flexibel en resultaatgericht.
Functie aanbod
Het is een afwisselende baan met eigen verantwoordelijkheid binnen een divers team. We bieden je goede arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn. En dat alles in een kleurrijke omgeving!
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
28-04-2022