Meewerkend voorman

Meewerkend voorman (paprika)

Vacaturenummer
6137
Plaatsnaam
Berkel en Rodenrijs
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Meewerkend voorman (paprika)
Functie inhoud
Voor een teelt- en verpakkingsbedrijf in Berkel en Rodenrijs zijn wij op zoek naar een Meewerkend voorman.

Als meewerkend voorman werk je mee met alle voorkomende werkzaamheden in de kas. Je overlegt met de locatiemanager wat er die dag en de dagen erna gaat gebeuren en hoe je aanpakt. Je bent mede verantwoordelijk voor de oogstwerkzaamheden en de kwaliteit daarvan. Je stuurt een groep medewerkers aan en bevordert een plezierige werksfeer. Je assisteert bij de gewasbescherming (biologische en chemische bestrijding). Techniek en onderhoud behoren ook tot jou interesses.
Functie eisen
Je bent serieus, gemotiveerd en kunt goed in teamverband werken. Je hebt ‘groene vingers’ en bent hier aantoonbaar mee bezig geweest. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kan met een computer overweg o.a. Excel en Word. Je gaat pas naar huis als het werk is afgerond en je overzichtelijk hebt wat er de volgende dag moet gebeuren.
Functie aanbod
Een afwisselende, uitdagende baan in een ambitieuze organisatie met ruimte voor eigen initiatief. Gezellige en enthousiaste collega's. Behalve een prima salaris krijg je ook de mogelijkheid jezelf te ontplooien in een modern bedrijf. Onze werksfeer is informeel, betrokken en wij werken met korte lijnen. Wekelijks hebben we een vrijdagmiddagborrel en twee keer per jaar een bedrijfsfeestje.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
03-01-2020