Vacatures

Vacatures

Meewerkend voorman loods (groenten)

Vacaturenummer
6309
Plaatsnaam
Beetgum
Functie
Logistiek
Functienaam
Meewerkend voorman loods (groenten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Beetgum zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman loods.

Dit bedrijf is een innovatief glastuinbouwbedrijf en gevestigd in Beetgum (Friesland). Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het telen, verpakken en afzetten van diverse soorten fijn segment tomaten en komkommers van de hoogste kwaliteit. Afhankelijk van het seizoen werken er tot 300 medewerkers in de kassen en verpakkingsafdeling aan het leveren van de mooiste en lekkerste snack- en trostomaatjes en komkommers.

In deze afwisselende functie van Meewerkend Voorman Loods ben je verantwoordelijk voor het correct sorteren, verpakken en verzenden van de geoogste tomaten en komkommers. Daarbij let je scherp op de kwaliteit van het product en de verpakking, maar ook de veiligheid en orde en netheid op de werkvloer. Het beheer van de voorraad verpakkingsmateriaal behoort ook tot je verantwoordelijkheid. Je ziet er op toe dat de operators en inpakkers de machines correct hebben ingesteld, bedienen en onderhouden.
Functie eisen
  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
  • Meer dan 3 jaar relevante werkervaring met het verpakken van producten, bij voorkeur opgedaan in de voedingsmiddelenindustrie of de glastuinbouw.
  • Leidinggevende ervaring

De volgende persoonlijke competenties vinden wij voor deze functie van belang:

  • Groepsgericht leidinggeven
  • Samenwerken
  • Resultaatgericht
  • Overzien van processen
  • Stressbestendig
Functie aanbod
Je krijgt in deze functie de ruimte om samen met je collega’s onze met passie geteelde tomaatjes en komkommers met de hoogste zorg en aandacht te verpakken. Voor deze functie bieden we je een passend pakket aan arbeidsvoorwaarden conform de cao Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Plaatsingsdatum
15-04-2020