Meewerkend Voorman Logistiek (rozen)

Vacaturenummer
5624
Plaatsnaam
Delfgauw
Functie
Logistiek medewerker
Functienaam
Meewerkend Voorman Logistiek (rozen)
Functie inhoud
Voor een rozenkwekerij in Delfgauw zijn wij op zoek naar een Meewerkend Voorman Logistiek.

Als Meewerkend Voorman Logistiek ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse voortgang van de laatste fase in ons bedrijfsproces. Samen met een collega draag je zorg voor het voorraadbeheer van al onze vers geoogste en geboste rozen én voor het foutloos verwerken en uitvoeren van de orders en logistieke processen naar de klant/expeditie vanuit onze grote, speciaal geconditioneerde koelcel op onze locatie in Delfgauw. Samen met een klein team van collega’s werk je ook zelf mee aan alle logistieke processen/expeditie en administratieve taken conform de richtlijnen van het bedrijf.
Naast deze leidinggevende en uitvoerende taken denk je actief met onze ICT-afdeling mee teneinde de bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en ben je verantwoordelijk voor de implementatie en het toepassingen van nieuwe ICT-modules op de jouw afdeling.
Functie eisen
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau of relevante logistieke werkervaring;
  • Leidinggevende kwaliteiten;
  • Cijfermatig, analytisch en ruimtelijk inzicht;
  • Affiniteit met ICT;
  • Goede communicatieve eigenschappen;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Aanpassingsvermogen;
  • Flexibele werkhouding / bereid tot overwerk en werken op zon- en feestdagen.
Functie aanbod
Een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie, waarbij we veel waarde hechten aan je persoonlijke ontwikkeling. Behalve goede arbeidsvoorwaarden bieden wij de mogelijkheid jezelf te ontplooien binnen een dynamisch en internationaal opererend bedrijf.

Kerncompetenties: innoverend vermogen, omgevingsbewustzijn, plannen en organiseren, resultaat-en doelgericht, vermogen tot samenwerken, flexibiliteit en proactief.

We vinden het heel belangrijk dat je weet van aanpakken. Je bent niet te beroerd om hard te werken, geeft daarmee het goede voorbeeld en je bent flexibel inzetbaar. Daarnaast is het echt van belang dat je nauwkeurig te werk gaat en moet je tegen een beetje werkdruk kunnen.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Ja
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
29-03-2019