Meewerkend voorman logistiek (Jonge Planten)

Meewerkend voorman logistiek (Jonge Planten)

Vacaturenummer
8854
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Logistiek
Functienaam
Meewerkend voorman logistiek (Jonge Planten)
Functie inhoud
Voor Elstgeest Young Plants zijn wij op zoek naar een Meewerkend voorman logistiek.

Bedrijfsprofiel
Elstgeest Young Plants betreft een echt familiebedrijf met ruim 75 jaar ervaring. Persoonlijk contact staat centraal, de lijnen zijn kort en de organisatiestructuur plat. Wij zijn gespecialiseerd in de opkweek en vermeerdering van tropische groene potplanten zoals Alocasia, Calathea, Dieffenbachia, Philodendron en nog vele ander soorten. Op onze kwekerij in Rijsenhout streven we met een hecht team naar een topproduct om onze klanten te bedienen. Het klantenbestand bestaat uit kwekers en handelaren van jonge planten. Onze producten worden wereldwijd verhandeld, met de focus op Europa.

Functie
In de hectiek van het afleveren behoud jij de regie. Jij zorgt voor de planning en de aansturing zodat alle orders op het juiste moment met de gevraagde kwaliteit voor de klant op transport kunnen. Je stuurt en motiveert het afleverteam en bent een aanspreekpunt voor de verkoop en productie als het gaat om het eindresultaat. Als team zijn jullie een laatste schakel een belangrijk onderdeel van het bedrijf.
Functie eisen
Het houden van de hectiek van het afleveren, het maken van een planning en het geven van een positieve aansturing aan het team zijn van groot belang in deze functie. Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar, waarbij de maandag en dinsdag noodzakelijk zijn. Werktijden zijn bespreekbaar. Mocht je ervaring hebben binnen de tuinbouw, of juist heel graag deze ervaring willen opdoen, twijfel dan niet en neem contact met ons op.
Functie aanbod
Wij bieden voor 38 uren per week groen werkplezier in Rijsenhout. Een mooie uitdaging bij een snelgroeiend bedrijf in een van de mooiste sectoren. Een familiair bedrijf waar een no-nonsense mentaliteit heerst. Een sector waar het echt nooit saai is. Een super gezellig en internationaal team van collega’s. Plus een beloning volgens CAO Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-09-2022