Meewerkend voorman (kamer- en terrasplanten)

Meewerkend voorman (kamer- en terrasplanten)

Vacaturenummer
7078
Plaatsnaam
Zevenhuizen
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Meewerkend voorman (kamer- en terrasplanten)
Functie inhoud
Kwekerij Alta Nova, die bloeiende kamer/- en terrasplanten teelt, in Zevenhuizen zoekt een Meewerkend voorman.

Bedrijfsprofiel
Wij geloven dat de makkelijkste weg niet altijd de juiste is. De meest bijzondere planten, hoe moeilijk te telen ook willen wij voor iedereen beschikbaar maken.

In 1982 startten wij met het kweken van (voornamelijk groene) kamerplanten. Sinds 1994 hebben wij ons gespecialiseerd in bloeiende kamerplanten en dan vooral de ‘parels’. Hier hebben we bewust voor gekozen. Het zijn niet de gemakkelijkste producten om te kweken, maar wel de meest bijzondere exemplaren. We vinden het pas leuk als het niet ‘standaard’ is. Door ons teeltoppervlak van 24 ha komt onze droom uit om onze producten beschikbaar te maken voor iedereen. Hierdoor bieden we onze klant een écht onderscheidend assortiment van bloeiende kamer-en buitenplanten en de consument verrassend veel plezier. Op onze locatie in Luttelgeest kweken we diverse gewassen met heel specifieke eigenschappen, wat inhoudt dat er veel wisselingen zijn qua werkzaamheden door het seizoen, wat elke keer uitdagingen met zich meebrengt.

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf met productielocaties in Luttelgeest, Moerkapelle, Zevenhuizen en Portugal. Er worden bloeiende kamerplanten en terrasplanten geteeld in uniek sortiment. De verbetering van werkomstandigheden heeft voortdurend de aandacht. Er wordt in teamverband gewerkt, waarbij grote waarde wordt gehecht aan een goede werksfeer. De persoonlijke benadering staat bij ons centraal.

Functie
Ben jij een stressbestendige teamspeler die graag het overzicht behoudt en ons team begeleidt en coördineert bij de dagelijkse werkzaamheden op de kwekerij? Dan zijn wij op zoek naar jou, in de rol van meewerkend voorman voor de locatie in Zevenhuizen. Je belangrijkste taak is het begeleiden van 10-12 vaste medewerkers (in het seizoen 40 personen).
Functie eisen
  • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau,
  • Je bent een teamspeler, die ook uitstekend zelfstandig kan werken,
  • Je vormt de spil tussen samenwerking binnen de teams,
  • Je bent communicatief vaardig,
  • Je bent zelfstandig in werken en het maken van keuzes.
Functie aanbod
  • Een aansturende en zelfstandige functie in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf,
  • Een fulltime baan en een contract (na gebleken geschiktheid een vaste aanstelling),
  • Een goed salaris passend bij leeftijd en ervaring,
  • Een jong team met gemotiveerde collega’s.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
17-03-2021