meerwerkend voorman (hortensia)

Meewerkend voorman (hortensia)

Vacaturenummer
6644
Plaatsnaam
Vierpolders
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Meewerkend voorman (hortensia)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Vierpolders die gespecialiseerd is in de vermeerdering, opkweek en afkweek van Hortensia's zijn wij op zoek naar een Meewerkend voorman.

Bedrijfsprofiel
Als één van de grootste producenten van hortensia’s in Europa is het bedrijf een toonaangevende speler in de potplantenteelt. Het bedrijf draagt zorg voor de verwerking van zeer omvangrijke maar ook kleinere partijen hortensia’s. Het bedrijf is zelfvoorzienend in transport en beschikt over een eigen assortiment.

Functie
De combinatie mensen en planten is waar jij voor in de wieg bent gelegd. Je overziet het grote geheel en weet de juiste mensen op de juiste plaats te zetten. Je stuurt de mensen aan op de teelt-productie en inpakafdeling. Je overlegt met de bedrijfsleider en weet door mee te werken met het team het uiterste uit iedereen te halen. Je gaat er vol voor en bent zeer praktisch ingesteld.

Je hebt technisch inzicht. Op je horloge kijk je alleen om te zien of alles volgens schema verloopt. Het werk in een potplantenkwekerij, met een informele bedrijfsvoering is waar jij naar op zoek bent.
Functie eisen
  • Mbo werk- en denkniveau
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Technisch onderlegd
  • Bereid om naar Vierpolders te reizen.
Functie aanbod
Wij bieden een prettige werksfeer in een informeel bedrijf.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
01-10-2020