Meewerkend teamleid(st)er (BBL-opleiding mogelijk) (Komkommers/Tomaten)

Meewerkend teamleid(st)er (BBL-opleiding mogelijk) (Komkommers/Tomaten)

Vacaturenummer
8162
Plaatsnaam
Boekel
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Meewerkend teamleid(st)er (BBL-opleiding mogelijk) (Komkommers/Tomaten)
Functie inhoud
Voor een modern glastuinbouwbedrijf waar ze jaarrond komkommers en tros-cherrytomaatjes telen (snoeptomaatjes) in Boekel zijn wij op zoek naar een Meewerkend teamleid(st)er.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is ruim 50 jaar een familiebedrijf. Wij telen komkommers en tomaten voor de Nederlandse- en Europese markt. Kwaliteit, milieu en duurzaamheid zijn belangrijke speerpunten in ons bedrijf. Wij vullen onze energiebehoefte in met 3 warmte-krachtkoppelingen en plagen bestrijden we op biologische wijze. Onze kwekerij is Planet Proof, BRC en GlobalGAP gecertificeerd. Dit betekent dat onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Functie
Als teamleid(st)er fungeer je als schakel tussen de medewerkers en de bedrijfsleider. Je heb je een dynamische baan waarbij je verantwoordelijk bent voor de aansturing van oogstwerkzaamheden, verschillende gewashandelingen en/of de verpakkingswerkzaamheden.

Binnen een groep van maximaal 25 personen ben jij de motivator. Je bereidt de werkzaamheden voor, je begeleidt de medewerkers en werkt mee aan de voorkomende werkzaamheden in de kas. Daarbij controleer je de werkzaamheden en bewaak je de kwaliteit en de planning.

BBL-opleiding
Ben je net afgestudeerd van het VMBO of HAVO of heb je een afgeronde MBO opleiding maar wil je toch iets anders gaan doen?
Je kunt bij Tielemans Groentekwekerij groeien in de rol als meewerkend teamleid(st)er op het gebied van teelt, gewasbescherming
  • f arbeid. Wij bieden je naast je werk een BBL-opleiding aan. Je gaat veel leren van onze ervaren medewerkers. Naarmate
de opleiding vordert, krijg je steeds meer eigen verantwoordelijkheden.
Functie eisen
  • Je voelt je thuis in een hecht team en wilt hier een bijdrage aan leveren;
  • Communicatieve- en leidinggevende vaardigheden;
  • Vaardigheden met computers en technisch inzicht;
  • Flexibiliteit en bereidheid om in het weekend te werken;
  • MBO werk- en denkniveau óf (bijna) een afgeronde VMBO-diploma en de bereidheid om een BBL-opleiding glastuinbouw te volgen;
  • Affiniteit met de glastuinbouw is een pré.

Verder herken jij jezelf in het volgende: je bent praktijkgericht, handig, creatief, leergierig en ambitieus.
Functie aanbod
Het bedrijf is een innovatief glastuinbouwbedrijf en teelt jaarrond komkommers en tomaten voor de Nederlandse- en Europese markt. Het bedrijf is verdeeld over twee locaties in Boekel met een totale oppervlakte van 12 ha.

We hechten veel waarde aan vrijheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
waarbij de ontwikkeling van medewerkers hoog in het vaandel staat.
Daarnaast is er sprake van een open cultuur. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Meewerkend teamleid(st)er.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
08-04-2022